Merakla bekleniyordu! Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının günü değişti

Düzenleyen:
Merakla bekleniyordu! Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının günü değişti

SAĞLIK Haberleri

Bakan Koca açıkladı, Bilim Kurulu toplantısının günü değişti. Koronavirüs Bilim Kurulu'nun bugün yapacağı ve maske ile ilgili önemli kararlar almasının beklendiği toplantı 27 Nisan'a ertelendi. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaça ertelendi? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu'nun toplantısı ertelendi. Konuyla ilgili açıklamayı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Twitter'dan yaptı. Peki, Bilim Kurulu Toplantısı ne zaman, saat kaçta? Bakan Koca'dan son dakika Bilim Kurulu Toplantısı açıklaması...

TOPLANTININ GÜNÜ 27 NİSAN ÇARŞAMBA OLARAK DEĞİŞTİ

Sağlık Bakanı Koca açıklamasında ”Koronavirüs Bilim Kurulu son toplantısını 2 Martta yapmıştı. Salgınla mücadele tarihine geçecek o toplantıda alınan kararların isabetini hep birlikte gördük. Bilim Kurulumuz, daha da tarihi bir toplantıyı bugün yapacaktı. Bu toplantının günü, 27 Nisan Çarşamba olarak değişti" ifadelerini kullandı.

27 Nisan'da gerçekleştirilecek toplantıda maske ile ilgili önemli kararların alınması bekleniyor. Kapalı alanlarda maske şartının esnetilmesi gündemde. Okullardaki maske zorunluluğuna yönelik de bir karar alınması bekleniyor.

"BİLİM KURULU'NUN EN ÖNEMLİ TOPLANTILARINDAN BİRİ"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa'da il durum değerlendirme toplantısında koronavirüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Koca, Çarşamba günü Bilim Kurulu toplantısının gerçekleşeceğini belirterek, "Kanaatimce bu toplantı Bilim Kurulu'nun en önemli toplantılarından biri olacaktır" demişti.

Koronavirüs kısıtlamalarıyla ilgili konuşan Bakan Koca, ayrıca "Bu dönemde giderek salgının gündemimizden çıktığını söyleyebiliriz. Önümüzdeki dönemde kısıtlamalar değil kişisel önlemlerin alındığı bir sürece gireceğiz" ifadelerini kullanmıştı.


Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...