Dikkat çeken detay: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bilim Kurulu üyelerine maske hatırlatması

Düzenleyen:
Dikkat çeken detay: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bilim Kurulu üyelerine maske hatırlatması

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın başkanlığında son Bilim Kurulu toplantısı saat 12:30 sıralarında başladı. Alınan kararları açıklamadan önce, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kameraların kayıtta olduğu anlarda Bilim Kurulu üyelerine ufak bir hatırlatmada bulundu. Erdoğan, önemli açıklamalar öncesi Bilim Kurulu üyelerine seslenerek “Herhalde maskeleri çıkaralım değil mi çekim yaparken” dedi. O anlar kameralara da yansıdı.

Koronavirüs Bilim Kurulu, bugün Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca başkanlığında bir araya geldi. Toplantıda maske ile ilgili önemli kararlar alındı. Alınan kararları Cumhurbaşkanı Erdoğan tek tek açıkladı.

MASKE ZORUNLULUĞU KALKTI! ANCAK 2 İSTİSNA VAR

Erdoğan önemli kararı “Sadece toplu taşım araçları ile sağlık kuruluşlarında maske uygulamasına, vakalar 1000'in altına düşene kadar bir müddet daha devam edilecektir. Bilim Kurulumuzun önerisi ileri yaşlardaki kişiler ile kronik hastalığı, hastalık şüphesi ve riskli gruplarla teması olanların maske kullanmaya devam etmeleri yönündedir” sözleriyle açıkladı.

Dikkat çeken detay: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bilim Kurulu üyelerine maske hatırlatmasıErdoğan kararı sosyal medya hesabında da paylaştı

MASKELERİ TAKILI OLAN BİLİM KURULU ÜYELERİNE SESLENDİ

Kapalı alanlarda maske şartının kaldırılmasına ilişkin açıklama öncesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bilim Kurulu üyelerine hatırlatmada bulundu. Kameraların kayıtta olduğu sırada Erdoğan, maskeleri takılı olan kurul üyelerine uyarı yaparak “Herhalde maskeleri çıkaralım değil mi çekim yaparken” dedi.

Dikkat çeken detay: Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Bilim Kurulu üyelerine maske hatırlatmasıBilim Kurulu toplantısından görüntüler...


Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...