Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarını sevindirecek haber: 'Çok yakında' diyerek duyurdu

Düzenleyen:
Bakan Koca'dan sağlık çalışanlarını sevindirecek haber: 'Çok yakında' diyerek duyurdu

SAĞLIK Haberleri

Sağlık Bakanı Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık çalışanlarının uzun süredir gündeminde olan maaş ödeme sistemleri ve özlük haklarına yönelik iyileştirmeler için harekete geçildiğini duyurdu. Buna göre söz konusu haklar Meclis gündemine alınarak değerlendirilecek.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter'dan yaptığı paylaşımla sağlık çalışanlarına müjde niteliğinde bir haber verdi. Bakan Koca, maaş ödeme sistemleri ve özlük haklarında iyileştirmelerin olacağı düzenlemenin yakın zamanda Meclis gündemine alınacağını duyurdu.

3 MADDEDE MECLİS'E GELİYOR

Sağlık çalışanlarının merakla beklediği düzenlemelerle ilgili Bakan Koca'nın yaptığı paylaşımı şöyle:

Sağlık çalışanlarımızın Maaş ödeme sistemleri ve özlük haklarında iyileştirmeler sağlayacak düzenlemeler çok yakında Meclis gündemine alınacak. Bugünkü yasal gelişmelerin hemen ardından:

1-Sabit ek ödemeler, maaşla tek bordroda merkezi bütçeden ödenecek; herhangi kayba yol açmaksızın emekliliğe yansıtılacak.

2-Döner sermayeden ek ödeme vermeyen hastane kalmayacak. Özverili çalışan hekimlerin, sağlık personelinin ek ödemelerinde artış yapılacak.

3-3600 Ek Gösterge düzenlemesiyle birlikte emeklilikte yeniden düzenleme yapılacak. Cumhurbaşkanımızın 14 Mart talimatları yerine getiriliyor.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...