Böbrek ağrısıyla hastaneye gitti, hayatının şokunu yaşadı

Düzenleyen:
Böbrek ağrısıyla hastaneye gitti, hayatının şokunu yaşadı

SAĞLIK Haberleri

Liverpool’da yaşayan bir kadın, böbrek ağrısı şikayetiyle hastaneye başvurdu. Acile giden genç kadın, kollarında bebeğiyle hayatının en büyük sürprizini yaşayarak erkek bebek sahibi oldu. İşte o ilginç hikaye…

Rachael Fogarty, iş yerindeyken bir anda ağrı çekmeye başladı ve eve erken gitmek zorunda kaldı. O gece uyuyamadı ve ertesi gün acil servisi aradı. Yönetici asistanlığı yapan 29 yaşındaki kadına ambulans için beklemesi gerektiği söylendi. Bunun üzerine kendi yöntemleriyle iyileşmek için çare aradı.

Ancak uykusuz bir gece geçirdikten sonra babası, Rachel’i sabah saatlerinde hastaneye götürdü. Doktor, tüm olağan sorunları gözden geçirdi fakat neler olduğunu anlayamadı.

Öğleden sonra Rachael bir jinekolog tarafından muayene edildi ve gizem çözüldü. Genç kadın doğum yapmak üzereydi ancak Rachel’in hamile olduğuna dair hiçbir belirtisi yoktu.

Rachel doktorun açıklaması karşısında hayatının şokunu yaşadı. Hatta jinekoloğa ‘Emin misiniz?” diye tekrar tekrar sordu. Muayene sonucunda genç kadının 37 buçuk haftalık hamile olduğu ortaya çıktı.

Mirror’a konuşan Rachel, “Polikistik over sendromum var ve bu yüzden 12 ay regl olmamıştım. Şimdi de 9 ay boyunca regl olmamak benim için anormal değildi” dedi.

Gerçeği öğrenen kadın 10 yıllık eşini arayıp acilen hastaneye gelmesini söyledi. Eşine hamile olduğunu söyleyince eşi de şoke oldu. İş yerine de durumu bildirdiğini belirten Rachel, “Patronumu aradım. Doğurmak üzere olduğumu söyledim. Bebeği görene kadar bana inanmadılar” şeklinde konuştu.

Gün sonunda doğum gerçekleşti. Rachel, “Bu gerçek üstüydü, bir ailenin ihtiyacı olan her şeye sahip olduk” dedi. Ailesi de ilk torunlarının beklenmedik gelişiyle çok heyecanlandılar.

Rachel ve eşi kucaklarına aldıkları erkek bebeklerinin adını James koydu. James'in bir anda gelişinin heyecanını yaşayan Rachael, oğlunu "harika" ve "başımıza gelen en iyi şey" olarak tanımlıyor.

Düzenleyen:  - SAĞLIK
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...