Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Korku filmi gibi olay: Doğumda bebeğin kafası koptu

Düzenleyen: / Kaynak: Daily Star
Korku filmi gibi olay: Doğumda bebeğin kafası koptu

SAĞLIK Haberleri  / Daily Star

Pakistan’ın Tharparkar bölgesinde ölü doğan bir bebek hastanede anne karnından alınırken bebeğin kafası koptu. Dehşet verici olayda gövde çıkarılırken kafa anne rahminde kaldı.

Kadın, karnındaki bebek kafasıyla birlikte 80 kilometre mesafedeki bir hastaneye nakledildi. O hastanenin de kabul etmemesi üzerine hasta bu sefer 200 kilometre uzaklıktaki başka bir hastaneye sevk edildi. Bebeğin kafası orada ameliyatla alındı.

Sindh eyaletindeki üst düzey bir sağlık yetkilisi, “Tecrübesiz kişiler tarafından müdahale edildiği için kafa gövdeden kopmuş” dedi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

52 yaşında olduğu açıklanan annenin sağlığının iyiye gittiği belirtildi. Şoke edici olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

UNICEF kayıtlarına göre Pakistan’da 1000 canlı doğumda 54 bebek ölümü gerçekleşiyor. Bu, gelişmiş ülkelerdekinden en az 10 kat daha yüksek.


Düzenleyen:  - SAĞLIK
Kaynak: Daily Star
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...