Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
09 Nisan 2024 - 04:19

Maher Holding üç şirketiyle birlikte İstanbul Dişhekimleri Odası İstanbul Buluşması'nda

Quick Sigorta, Quick Finans ve Qcar 22 Mart Cuma ve 23 Mart Cumartesi günlerinde İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenen ve İstanbul Dişhekimleri Odası organizasyonuyla gerçekleşen İstanbul Buluşması’nda yerini aldı. Maher Holding Sigorta Grubu Başkanı Ahmet Yaşar ise “Etkinlik, oluşturduğumuz finansal ekosistemin aktarımı açısından ve finansal sigortaların tanıtımı kapsamında son derece faydalı oldu” diye konuştu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
05 Nisan 2024 - 12:58

Smart Güneş Teknolojileri SolerEX İstanbul Fuarı’nda Ürün Lansmanı Yaptı!

Yenilenebilir enerji sektöründeki yatırımlarına 2009 yılında Avrupa’da başlayan ve bugün üstün kalite anlayışı ile dünyanın pek çok ülkesinde tercih edilen, halka arz edilmiş, BIST-50 endeksinde yer alan, değer mühendisliği misyonu ile öne çıkan Smart Güneş Teknolojileri, 4 – 6 Nisan tarihleri arasında gerçekleşen SolarEX İstanbul Fuarı’nın ilk günü 4 Nisan tarihinde Hetero Junction (HJT) ürün lansmanını gerçekleştirdi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
29 Mart 2024 - 14:24

SYS Grubu, CANiK ve AEI Systems’ın yenilikçi çözümleriyle daha da güçleniyor

Orta kalibre top sistemlerine yönelik geliştirdikleri VENOM LR’nin 2024 Ağustos’ta ilk teslimatlarını gerçekleştireceklerini belirten SYS Grubu Genel Müdürü Cahit Utku Aral, “Yenilikçi çözümlerimizle küresel arenada pozisyonumuzu güçlendiriyoruz. ‘Takip eden değil, takip edilen’ olma vizyonumuz doğrultusunda inovatif ve rekabetçi çözümlerle, başta ülkemiz olmak üzere tüm dost ve müttefik ülkelerin hizmetindeyiz" dedi. 
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
28 Mart 2024 - 11:15

50 bin emekliye bayram destek çekleri ulaştırıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin ‘Emekliye Bayram Destek Çeki’ projesine başvuru yapanlara sağladığı 1.500 TL’lik destek çekleri, toplam 50 bin emekliye ulaştırıldı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
27 Mart 2024 - 16:18

Fuzul 2024’te İki Katı Büyüme Hedefliyor

Tasarruf finansman sektörünün öncü markası Fuzul; 2023 yılını aktif büyüklüğünü %100 artırıp 5.4 milyara yükselterek, net kârlılığını %37,33 arttırarak ve öz kaynağını da 2’ye katlayarak yaklaşık 2 milyar TL’ye yükseltti. Fuzul, ayrıca aylık 1 milyar liralık ev ve araç teslimatı yaparak piyasaya da önemli bir likidite sağlamış oldu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
27 Mart 2024 - 13:52

Modüler yaşamda yeni trend: Kapsül evler

Pandemi sonrasında, insanlar şehirlerdeki karmaşadan ve gürültüden uzaklaşarak doğaya yeniden bağlanma isteği içerisine girdiler. Bu istek, sadece bir kaçış değil, aynı zamanda bir zorunluluk halini aldı. Şehir yaşamının getirdiği kalabalık, trafik, kirlilik gibi etmenlerin yanı sıra son yıllarda kaotikleşen dünya, insanları doğaya daha fazla entegre olmaya yöneltiyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Mart 2024 - 16:40

Türkiye'de elektrikli araç şarj istasyonu sektöründe bir ilk!

RHG Enertürk Elektrikli Araç Şarj İstasyonları’nın kurulum, işletmeye alınma ve işletme süreçleri, Almanya’nın bu alandaki en güvenilir markalarından olan TÜV SÜD’ün gözetiminde gerçekleştirilecek. Sektörde ilk olan bu uygulama sayesinde hem elektrikli araçlar hem de kullanıcılar için istasyonlarda oluşabilecek risk ve kazalara karşı yüksek düzeyde güvenliğin sağlanarak «güvenli şarj istasyonu» ifadesinin sektöre kazandırılması hedefleniyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Mart 2024 - 13:46

Promasiad sektör temsilcilerini İstanbul'daki sahur programında bir araya getirdi

İstanbul merkezli Promosyon ve Matbaa Sanayicileri İş İnsanları Derneği (PROMASİAD), ramazan ayının bereketini yaşamak amacıyla özel bir sahur programına ev sahipliği yaptı. Genel Başkan Ömer Karatemiz liderliğinde düzenlenen etkinlik, sektör temsilcilerini bir araya getirerek dikkat çekti.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
26 Mart 2024 - 09:39

Enyakıt’tan uçuran iş birliği

Türkiye'nin ilk elektrikli şarj işletmecisi lisansının sahibi olan En Yakıt ile dünyanın en önemli havayolu şirketlerinden Türk Hava Yolları Yolcu Programı Miles&Smiles sözleşme imzaladı. Bu iş birliği kapsamında En Yakıt üyeleri, araçlarını şarj ederken aynı zamanda Mil de kazanabilecek
 - 10 yıl aradan sonra Libya seferleri başlıyor
24 Mart 2024 - 00:37

THY, 10 yıl aradan sonra Libya seferlerine başlıyor

Türk Hava Yolları, tam 10 yıl aradan sonra Libya seferlerine yeniden başlıyor. Haftada 3 sefer gerçekleştirilecek seferlerin biletleri ise satışa sunuldu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
22 Mart 2024 - 16:24

Ticari gayrimenkulde talep var arz çok az!

2023 yılında yatırımcısına en çok kazandıran enstrümanlardan biri olan ticari gayrimenkullere talepte artış sürüyor. Özellikle İstanbul ve Ankara’da ticari gayrimenkul fiyatlarındaki artışın devam etmesi beklenirken, markalı konut projelerine talepte artış devam ediyor. Talep artaken, arzın azalması ticari gayrimenkul yatırımcısının hızlı hareket etme refleksine girmesine sebep oluyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
21 Mart 2024 - 15:33

Mehmet Öntürk iftarda iş dünyası ile buluştu

Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Öntürk, Hatay’ı inşa ve ihya edecek projelerini İstanbul’da anlattı. On binlerce Hataylının yaşamını sürdürdüğü İstanbul'da gerçekleşen programda İş İnsanları, STK Temsilcileri ve basın mensuplarıyla bir araya gelen Öntürk, kentin ayağa kaldırılmasının ardından tüm vatandaşlara baba, ata ocağı Hatay’a geri dönmeleri çağrısında bulundu. Konuşmasında Hatay’da 10 yıldır altyapı ve su sorununun çözülemediğine dikkat çeken Öntürk “Hatay'da su Hükümetimiz marifetiyle veriliyor” dedi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
19 Mart 2024 - 15:18

İstanbul Corporate Games, şirketler arası rekabeti zirveye taşırken sporun birleştirici gücünü kullanıyor

İş dünyasının önde gelen organizasyonlarından biri olarak, katılımcılarına bu yıl da benzersiz bir spor deneyimi sunmaya hazırlanan İstanbul Corporate Games, şirketlerin rekabet motivasyonunu canlandıracak ve ekip ruhunu güçlendirecek bir platform olarak 19 farklı branşta 1-2 ve 8-9 Haziran’da gerçekleşecek.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
18 Mart 2024 - 15:08

Şirketlerin satın alma süreçlerini dijitalleştiren platform 10 bin tedarikçiye ulaştı

Şirketlerin satın alma sürecini dijitalleştirerek yapay zeka sayesinde onlara hız, şeffaflık ve tasarruf imkanı sağlayan PeraPole, Türkiye’nin önde gelen firmalarının da aralarında bulunduğu işletmeler ile konusunda uzman binlerce tedarikçiyi bir araya getiriyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
18 Mart 2024 - 12:47

UNIROBOTICS insansız deniz araçlarını son teknoloji UKSS ile donattı

CANiK’in de içinde bulunduğu SYS Grup Şirketlerinden UNIROBOTICS’in çalışması ile geliştirilen UKSS, DEARSAN tarafından dizayn ve inşa edilen SALVO Silahlı İnsansız Deniz Aracında (SİDA) başarıyla tamamlandı. Proje kapsamında, Deniz Tipi TRAKON LITE Uzaktan Kumandalı Silah Sistemi (UKSS), SALVO SİDA’ya başarı ile entegre edildi.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
15 Mart 2024 - 11:20

Hepsiburada, kadınları güçlendirmeye yönelik çalışmalarını Birleşmiş Milletler CSW68’de anlattı

Hepsiburada, kadın girişimciliğini ve deprem bölgesindeki kadınları desteklemeye yönelik çalışmalarını uluslararası kamuoyu ile paylaşmak üzere Birleşmiş Milletler 68. Kadının Statüsü Komisyonu (CSW68) toplantılarına katıldı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
12 Mart 2024 - 15:57

Kayseri Lisesi’nin 130 yıllık tarihi Artaş Holding katkılarıyla belgesel film oldu

1893 yılında, Sultan İkinci Abdülhamit döneminde temelleri atılan Kayseri Lisesi’nin Osmanlı İmparatorluğu’ndan Milli Mücadeleye, Cumhuriyet’ten günümüze uzanan hikayesi “LİSE” isimli belgesel filmle beyaz perdeye yansıdı. Artaş Holding’in sponsorluğunda çekilen belgesel filmde, Kayseri Lisesi mezunlarının yanı sıra, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve Milli Savunma Sanayi Komisyonu Başkanı Hulusi Akar gibi isimler de söyleşileri ile yer aldı. Kayseri Lisesi’nin tarihini araştıran emekli öğretmen Yusuf Özmerdivenli, mezunlardan Prof. Dr. Murat Tuncer, Erdoğan Ayata, Doç. Dr. Cengiz Kartın gibi isimler de filme görüşleriyle katkı sundu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
12 Mart 2024 - 15:00

Eminevim 2024’te 150 bin yeni müşteri hedefliyor

Tasarruf finansman sektörünün lideri Eminevim “Elbirliğiyle Gelecek Emin Ellerde” teması ve ülke çapındaki 119 şubesinde görev yapan yöneticileriyle İstanbul’da gerçekleştirilen strateji toplantısında 2024 hedeflerini masaya yatırdı.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
12 Mart 2024 - 12:07

BankPozitif’in aktif büyüklüğü 1,4 milyar TL’yi aştı

Mali yapısı, sermaye büyüklüğü ve uluslararası kredi derecesiyle Türkiye’nin en güçlü bankalarından bir tanesi olan BankPozitif Kredi ve Kalkınma Bankası, reel ekonomiye finansman sağlamaya devam ediyor.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
08 Mart 2024 - 11:47

Luxera Gayrimenkul, Suudi Arabistan’da proje yapmak için Adwaa Alkhalil Group ile stratejik iş birliği anlaşması imzaladı

Türkiye'nin önde gelen gayrimenkul geliştirme şirketlerinden biri olan Luxera Gayrimenkul, Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad’da prestijli 27. Müsiad Uluslararası İş Forumu (IBF) açılışında, Adwaa Alkhalil Group ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladığını duyurdu.
Şirket Haberleri - Şirket Haberleri
07 Mart 2024 - 17:10

Denizli'nin geleneksel lezzeti Lagun’da yeniden hayat buluyor

Denizli'nin geleneksel lezzetlerinden biri olan Denizli kebabı, ünlü şef Büşra Zambak'ın dokunuşuyla yeniden hayat buluyor. Master Chef yarışmasıyla tanınan Zambak, kendi restoranı "Lagun"u açarak, bu eşsiz lezzeti merkezine alıyor. Denizli kebabının eşsiz lezzetini ve ince detaylarını modern bir sunumla birleştirecek olan Zambak, restoranıyla yeme içme sektöründe yeni bir soluk getirmeyi hedefliyor.
Sona Git