Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jorge Jesus: Arda yeteneklerini sergiledi ama Emre Mor gibi süratli değil

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Jorge Jesus: Arda yeteneklerini sergiledi ama Emre Mor gibi süratli değil

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'nin Kadıköy'de Kasımpaşa'yı 5-1 mağlup ettiği maça ilk 11'de başlayan ve sahada kaldığı 70 dakikada nefis bir performans sergileyen Arda Güler, teknik direktör Jorge Jesus tarafından bu kez de Emre Mor'la kıyaslandı. Emre Mor'u 71'de oyuna alan Portekizli çalıştırıcı, "Arda yeteneklerini sergiledi. Emre Mor gibi süratli değil" dedi.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Kasımpaşa maçının ardından ana hedeflerinin galibiyet olduğunu ve bunu farklı şekilde elde ettiklerini söyledi.

Basın toplantısında konuşan ve farklı bir galibiyet elde ettiklerini söyleyen Jesus, "Ana hedefimiz galibiyetti ve elde ettik. Farklı galibiyet elde etmiş olduk. Maç içerisinde güçlü olduğumuz anlar vardı, bazı anlarda iyi değildik ama bu doğal hiçbir takım 90 dakika yüksek performans sergileyemez. Skor olarak yenik duruma düştük ama takım bu dönemde kimliğini kaybetmedi. Bizim takım, maçın her anında gol atabileceğine inanıyor. 1-0'dan çevirmeyi başardık" ifadelerini kullandı.

ARDA GÜLER'E İLK 11'DE ŞANS VERMESİ

Arda Güler'in performansına da değinen deneyimli çalıştırıcı, "Rakipler artık bizi tanıyorlar. Bu normal bir durum, biz de rakipleri tanıyoruz. Herhangi bir şeyi değiştirmiyor. Fenerbahçe her zaman aynı oynamıyor. Maç içinde pozisyon ve diziliş değişiklikleri yapabiliyoruz.

Bu durum rakibe fayda sağlamıyor. Arda yeteneklerini sergiledi. Emre Mor gibi süratli değil. Özellikleri farklı ve bunları da bugün iyi kullandı. Yavaş yavaş performansını yukarı çekiyor. Benden sonra milli takıma seçildi. Almadığı kadar süre aldı, gelişimi bu şekilde sürecek" dedi.

Jorge Jesus: Arda yeteneklerini sergiledi ama Emre Mor gibi süratli değil

https://twitter.com/Fenerbahce/status/1619762521031983104

OOSTERWOLDE YORUMU

Jesus, transfer konusunda anlaşmaya vardığı ve İstanbul'a gelen yeni sol bek Jayden Oosterwolde ile ilgili yöneltilen soruya şu cevabı verdi:

"Böyle bir sol bek bulmak kolay olmadı. Aynı zamanda yabancı sayılmayacak birini arıyorduk. Transfer pazarında sol bek bulmak zor. Bu yaşta Fenerbahçe'nin fiziksel ihtiyacını karşılayacak sol bek bulmak kolay olmadı. İzledik ve yeteneklerine inandık.

Şimdi idmanlara başladığında yeteneklerini yakından görme fırsatımız olacak. O pozisyonda bu oyuncuya ihtiyacımız vardı. Takıma güç katacağını düşünüyoruz. O pozisyonda Lincoln oynuyordu. Onun gerçek mevkiisi değil. Özellikle pozisyonu sol bek olan ve bu özelliklerde bir oyuncu arıyorduk. Takıma güç katacağına inanıyoruz."

Jorge Jesus: Arda yeteneklerini sergiledi ama Emre Mor gibi süratli değil

Fenerbahçe'nin yeni transferi Jayden Oosterwolde, ayağının tozuyla Kadıköye geldi. İstanbul Havaalanı'ndan Kasımpaşa maçını takip etmek için Kadıköy'e gelen Jayden Oosterwolde, karşılaşmanın ardından sarı-lacivertli taraftarların ilgisiyle karşılaştı.

"FENERBAHÇE'NİN 23 FUTBOLCUSU VAR"

Arda Güler ve Miha Zajc'ın aynı anda 11'de başlaması yönünde gelen soruya Jesus, şu yanıtı verdi:

"Fenerbahçe'nin 23 futbolcusu var. Oynadığımız her maç öncesi strateji belirliyoruz. O maçta hangi oyuncular fayda sağlar bunları seçmeye çalışıyoruz. Arda ve Miha'nın fayda sağlayacağını düşündük. İsimlerin değeri yok. O maç için hangi oyuncular fayda sağlayacaksa onu seçiyoruz."

Jorge Jesus, önde baskı yapmalarının rakiplerin önlemlerine göre değişkenlik gösterdiğini ifade ederek, "Bugün önde baskılı oynadık, neticesinde çok gol bulduk. Bazı maçlarda iyi yapıyorsunuz ama bazılarında rakip buna izin vermeyebiliyor. Bizim stratejimizde değişiklik yok" diyerek açıklamasını tamamladı. (İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...