Önder Özen'den Pirlo açıklaması geldi

/ Kaynak: DHA
Önder Özen'den Pirlo açıklaması geldi

SPOR Haberleri  / DHA

Önder Özen, Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilen kura çekiminin ardından gazetecilere açıklamalarda bulunan Önder Özen, kupaya katılan tüm takımlara başarı dileyerek,"Bucaspor, PTT 1. Lig'in hem güçlü hem de saygı değer bir ekibi. Yaptığı yatırımlarla, yaş grubu milli takımlarına verdiği oyuncularla ve nitelikleriyle saygıyı hak ediyorlar. Onlarla eşleştik. Güzel bir futbol akşamı olacaktır" diye konuştu. Ziraat Türkiye Kupası maçlarını hangi statta oynayacaklarına siyah-beyazlı kulübün yönetim kurulunun karar vereceğini aktaran Özen,"Maçlarımızı şu anda Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynuyoruz. Atatürk Olimpiyat Stadı da bir süre sonra bakıma girecek ve bu uzunca bir süre alacak.Bunun için bu sürede maçları Kasımpaşa'da oynayacağız" şeklinde konuştu. Beşiktaş takımının genel performansı hakkında sorulan bir soru üzerine gelecekten umutlu olduğunu vurgulayarak, şu yanıtı verdi:"Her şey alışılmışın dışında gidiyor. Bu süreçte bardağın dolu ve boş tarafı var. Özellikle kazandıktan sonra böyle bir araya girdiğinizde daha doğru değerlendirme yapılır. Kaybederken ve arka arkaya kazanırken doğru değerlendirme yapmak mümkün olmayabilir. Böyle aralarda bardağın hem dolu hem de boş tarafını değerlendirmek gerekiyor. Bunu antrenör ekibiyle yapacağız. Oyun anlamında eksiklerimiz vardır. Onların sorumluluğu antrenör ekibine aittir. Gerekeni yapacaklardır. Neticede güvendiğimiz ve saygı duyduğumuz bir antrenör ekibi var.Gelecek günlerden son derece umutluyum. Kötü gittiği ve kriz olduğu söylenirkende umutluydum. Antrenör ekibimiz mevcut problemin bir kısmını çözmüştür, kalan bölümü de çözecektir."


ÖNDER ÖZEN, "HER İKİSİNİN DE DEĞERLİ OYUNCULAR OLDUĞUNU BİLİYORUM. ONUN DIŞINDA PİRLO,TÜRKİYE'DE FUTBOL OYNAMAYA SICAK BAKAR MI? nbsp;
Gelecek transfer dönemi için Beşiktaş'la adı anılan Brezilyalı yıldız Ronaldinho ile İtalyan orta saha oyuncusu Andrea Pirlo hakkında da konuşan Önder Özen, "Her ikisinin de değerli oyuncular olduğunu biliyorum. Onun dışında Pirlo, Türkiye'de futbol oynamaya sıcak bakar mı? nbsp;
Avrupa'daki veya üst düzey liglerdeki misyonunu tamamlamış mıdır? Belki nüfus kağıdı öyle gösteriyor olabilir ama futbolu hala son derece başarılı bir şekilde devam ediyor. Ben bu konuda bir şey bilmiyorum. Her iki ismi de sizden duyuyorum" ifadelerini kullandı.
Özen, sezon sonunda sözleşmeleri bitecek Portekizli oyuncular Manuel Fernandes ve Hugo Almeida ile ilgili gelen bir soru üzerine, Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Kavalcı'nın geçen hafta yaptığı açıklamalara bir şey eklemeyeceğini söyledi.
Öte yandan Beşiktaş'ı kendi sahasında ağırlayacak Bucaspor'da ise altyapıdan sorumlu yönetim kurulu üyesi İbrahim Halil Ülgen, Türkiye'nin güzide bir kulübüyle eşleştikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Sahamızda en iyişekilde ağırlayacağımızdan emin olabilirsiniz. Fubol sahada oynanan bir oyun.Kupa maçları da hem sürpriz sonuçlara sahne oluyor. Umarım biz de o sürprizigerçekleştiren bir takım oluruz" diye görüş belirtti.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...