Adana, Türkiye-Kuzey İrlanda maçına hazır

/ Kaynak: AA
Adana, Türkiye-Kuzey İrlanda maçına hazır

SPOR Haberleri  / AA

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü, 'A Milli Futbol Takımı'nın Kuzey İrlanda ile cuma günü Adana'da yapacağı maçın tüm hazırlıkları tamamlandı' dedi

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fazlı Bayram Hadi, A Milli Futbol Takımı'nın Kuzey İrlanda ile cuma günü Adana'da yapacağı özel maçın hazırlıklarının tamamlandığını bildirdi. Hadi, yazılı açıklamasında, karşılaşmanın yapılacağı 5 Ocak Stadı'nın uluslararası standartlarda olduğunu, milli karşılaşma nedeniyle stattaki tüm eksiklerin giderildiğini ifade etti. Adana'da resmi müsabakaya da ev sahipliği yapmak istediklerini belirten Hadi, şunları kaydetti: "Cuma günü kentimizde gerçekleştirilecek Türkiye-Kuzey İrlanda maçının hazırlıklarını tamamladık. Başta boya, badana olmak üzere, eskiyen protokol tribünü koltukları değiştirildi. Maçtan önce ve sonra her iki teknik direktörün toplantı yapması için geniş kapsamlı basın odası oluşturuldu. İnternet ağı genişletildi ve güçlendirildi. Yedek kulübeleri onarıldı. Soyunma odaları ve localardaki eksikler giderildi. Hemşehrimiz Fatih Terim yönetimindeki A Milli Futbol Takımımız ile Kuzey İrlanda takımlarının tüm gereksinimlerini karşılayacağız."

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...