Messi'den hayranlarına sevindirici haber

Messi'den hayranlarına sevindirici haber

SPOR Haberleri

Real Betis mücadelesinde arka adalesinden sakatlanan ve 6 hafta kadar sahalardan uzak kalan Lionel Messi, hayranlarına mesaj gönderdi.

Real Betis mücadelesinde arka adalesinden sakatlanan ve 6 hafta kadar sahalardan uzak kalan Lionel Messi, hayranlarına mesaj gönderdi. Resmi Facebook hesabından taraftarlarına seslenen Arjantinli futbolcu, kendisine gelen destek mesajlarından ötürü teşekkür etti. Önündeki birkaç haftada iyileşme sürecinde çalışacağını ifade eden Messi, kendisine verilen desteğe futboluyla karşılık vereceğinin altını çizdi. Barcelona'nın yıldızı Messi, "Birçoğunuzun bildiği gibi önümüzdeki birkaç haftayı yeni sakatlığımın iyileşmesi için çalışarak geçireceğim. benim için takımla birlikte olmamak çok üzücü. Şimdi bana verilen desteklere en iyi bildiğim yolla, futbolla karşılık verme zamanı. Mesajlarınız için teşekkür ederim" ifadelerini kullandı. (sporx)
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...