Xavi'ye göre Barcelona'nın kalecisi kim olmalı

Xavi'ye göre Barcelona'nın kalecisi kim olmalı

SPOR Haberleri

Barcelona'nın tecrübeli yıldız oyuncusu Xavi Hernandez, sezon sonunda takımdan ayrılacağı konuşulan kaleci Valdes'in veliahtının kim olmasını istiyor?

Barcelona 'nın İspanyol oyuncusu Xavi Hernandez, takımdan ayrılması gündemde olan Victor Valdes 'in yerine Napoli'nin kalesini koruyan Pepe Reina'nın gelmesinin çok iyi olacağını düşündüğünü söyledi. İspanya basınına konuşan Xavi, El Mundo Deportivo gazetesine yaptığı açıklamada, arkadaşı olan Reina'nın çok iyi bir kaleci olduğunu belirterek, "Transfer pazarı benim alanım değil. Ancak bu transferin gerçekleşmesini gerçekten çok isterim. Reina'nın takıma gelmesinin çok iyi olacağını düşünüyorum" değerlendirmesini yaptı.

Barcelona ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek Valdes'in yeni sözleşme imzalamaya sıcak bakmadığı ve kulüpten ayrılmayı planladığı biliniyor.

Napoli'ye sezon sonuna kadar kiralanan Liverpool kalecisi Reina, Barcelona formasıyla futbolculuk kariyerine başlamıştı.

Öte yandan, Borussia Monchengladbach'ın kalecisi Marc-Andre ter Stegen için de Barcelona'ya transfer olacağı yorumları yapılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...