CSKA Moskova Partizan'ı parkeye gömdü

CSKA Moskova Partizan'ı parkeye gömdü

SPOR Haberleri

THY Euroleague A Grubu'nda CSKA Moskova, sahasında Sırbistan temsilcisi Partizan'ı 88-46 yendi.

THY Euroleague A Grubu'nda CSKA Moskova, sahasında Sırbistan temsilcisi Partizan 'ı 88-46 yendi. CSKA Moskova karşılaşmaya, Vladimir Micov, Jeremy Pargo, Sonny Weems, Sasha Kaun ve Victor Khryapa ilk beşiyle başlarken, Partizan ise Joffrey Lauvergne, Leo Westermann, Nikola Milutinov, Dragan Milosavljevic ve Bogdan Bogdanovic beşiyle sahada yer aldı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Başkent Moskova'da oynanan karşılaşmada ilk periyot 21-10 ev sahibi ekip lehine sonuçlandı. CSKA Moskova, devreyi de 42-18 önde tamamladı. Üçüncü çeyrekte farkı 38 sayıya çıkartan CSKA Moskova, bu çeyreği de 69-31 önde bitirdi. Son çeyrekte de üstün oyununu sürdüren Rus ekibi, maçtan 88-46 galip ayrıldı.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Karşılaşmanın en skorer ismi 18 sayı üreten CSKA Moskovalı Weems oldu. Sırp ekibinde ise Bogdanovic, 13 sayıyla takımının en skorer ismi olarak dikkati çekti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...