Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Stoch'un takımı PAOK, turu garantiledi

Stoch'un takımı PAOK,  turu garantiledi

SPOR Haberleri

Shakhter Karagandy lie Yunan ekibi PAOK karşı karşıya gelirken konuk ekip maçtan 2-0'lık galibiyetle ayrılarak bir üst tura çıkmayı garantiledi.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'nda Kazak temsilcisi Shakhter Karagandy lie Yunan ekibi PAOK karşı karşıya geldi. Astana Arena Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Miroslav Stoch'un da formasını terlettiği PAOK, 2-0 kazanarak bir üst tura adını yazdırdı. Karşılaşmada PAOK'u galibiyete taşıyan golleri mücadelenin 54. dakikasıdna Lucas Perez ve 90. dakikada Stelios Kitsiou kaydetti. Sezon başında Fenerbahçe'den PAOK'a kiralık olarak transfer olan Miroslav Stoch karşılaşmada 78 dakika görev yaptı ve yerini Zvonimir Vukic'e bıraktı. PAOK bu galibiyetle son maçlar öncesinde puanını 11'e yükseltirken adını bir üst tura yazdırmayı başardı. PAOK'un grupta lider olup olamayacağı ise son maçta belli olacak. PAOK, grubun son maçında kendi sahasında AZ Alkmaar'ı konuk edecek. Gruptan çıkma şansı kalmayan Shakhter Karagandy ise son maçta deplasmanda İsrail ekibi Maccabi Haifa'ya konuk olacak. (sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...