Fenerbahçe'de ayrılık sinyalleri

Fenerbahçe'de ayrılık sinyalleri

SPOR Haberleri

Joseph Yobo, Dünya Kupası'na gidebilmek için kulübünde forma şansı bulması gerektiğini; aksi takdirde sarı lacivertlilerden ayrılacağını söyledi.

Fenerbahçe'nin Nijeryalı futbolcusu Joseph Yobo, sarı lacivertli ekipte bu sezon forma şansı bulamadığı için hayalkırıklığı yaşadığını söyledi. Kick off magazine bir röportaj veren deneyimli savunmacı, "Futbolda oynadığınız mevkide sürekli sizin oynayacağınıza dair bir garanti yoktur. Birçok kulüpte oynadım. Mücadele etmeniz ve en iyinin siz olduğunu göstermeniz gerekir. Ancak bu şekilde formayı kapabilirsiniz" dedi. Bu sezon Fenerbahçe'nin başına yeni bir teknik adam geçti. Ve dolayısıyla herkesin kendisini tekrardan ispatlaması gerekiyordu. Ben de bunu yaptım, ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde oynuyordum. Ancak sonrasında bir sakatlık yaşadım ve işler değişti. Ancak rekabet etmek benim karakterimde vardır. Kimin oynuyacağına dair kararları hoca verir. Bu kararlar hakkaniyet ölçüsünde olduğu sürece benim di bunlarla bir problemim olmaz" diye konuştu. Forma şansı bulamamaya devam etmesi halinde takımdan ayrılabileceğinin sinyallerini veren Nijeryalı oyuncu, "Fenerbahçe'de şu an oynama süreleri bulamıyorum. Eğer oynamamaya devam edersem ben de düzenli oynayabileceğim başka bir takıma gideceğim. Çünkü Nijerya ile Dünya Kupası'nda olmak istiyorum. Dünya Kupası kadrosuna alınmak istiyorsanız takımınızda oynuyor olmanız gerekir. Eğer oynamıyorsanız küçük de olsa oynayabileceğiniz başka bir takıma gitmelisiniz" ifadelerini kullandı. skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...