Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taraftar istifaya çağırdı

Taraftar istifaya çağırdı

SPOR Haberleri

Galatasaray Gaziantep maçını az sayıda taraftar izledi. Arena'da büyük boşluklar vardı.

Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında G.Antep B. Belediyespor'u normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten maçta penaltılarla eleyebildi.Maçı az sayıda Galatasaraylı taraftar izledi, Arena'da büyük boşluklar vardı. Maçın normal süresinin 2-2 beraberle bitmesi ile tribünler sarı-kırmızılı takımı protesto etti. Taraftarlar Fatih Terim lehine sloganlar atıp, yönetimi istifaya çağırırken, futbolcuları da ıslıkladı. Aydın oyundan çıkarken tribünlerle tartıştı.
Engin'den ayrılık sinyali
G.Saray'ın orta saha oyuncusu Engin Baytar maçta uzun süre oynamamanın etkisinde olduğunu vurgulayıp, "Bana yakışmayan hatalar yaptım" derken transferi konusunda da, "İsteyen takımlar kulübe teklif yaparlar. Onlar da yakın durursa konuşulur. Kimse istenmediği yerde kalmak istemez" dedi.
Defans S.O.S veriyor
Galatasaray sezon başında oynanan TFF Süper Kupa maçı dahil toplamda bu sezon 20 resmi müsabakaya çıktı. Sarı-kırmızılı takım bu 20 maçın sadece 2 tanesinde gol yemedi. Süper Kupa'daki Fener (1-0) ve ligdeki Eskişehir (0-0) maçlarında kalesini kapatan Aslan 18 maçta ağlarında 30 gol gördü.
Amrabat'tan siftah
Galatasaray'ın Faslı oyuncusu Nordin Amrabat bu sezon ilk resmi golünü Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşısında kaydetti. Amrabat en son 444 gün önce M.P.Antalyaspor'a karşı resmi maçta gol atmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...