Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Zidane'ın 'Altın top' favorisi Cristiano Ronaldo

Zidane'ın 'Altın top' favorisi Cristiano Ronaldo

SPOR Haberleri

Eski futbolcu Zinedine Zidane, FIFA Altın Top Ödülü'nü Real Madridli Cristiano Ronaldo'nun kazanması gerektiğini söyledi.

Cezayir asıllı Fransız eski yıldız futbolcu Zinedine Zidane, FIFA Ballon D'or (Altın Top) Ödülü'nü Cristiano Ronaldo'nun kazanması gerektiğini söyledi. 2014 FIFA Dünya Kupası'nın kura çekimine katılmak için Brezilya'da bulunan Zinedine Zidane, FIFA Altın Top Ödülü'ndeki favori adayına ilişkin gazetecilere açıklamada bulundu. Real Madrid'de sportif direktörlük görevini sürdüren Zidane, kulübün yıldız oyuncusu Ronaldo'nun bu sezon çok üstün bir performans sergilediğini savunarak, "Cristiano Ronaldo, Portekiz ve Real Madrid için neler yapabileceğini gösterdi. Ronaldo, kendinden bahsetmeyi çok sevmez. Sahada inanılmaz şeyler yaparak performansının konuşulmasını tercih eder" ifadelerini kullandı. İsveç ile Portekiz arasında oynanan Dünya Kupası eleme maçında, Ronaldo'nun Portekiz'i tek başına Brezilya'ya taşıdığını belirten Zidane, sözlerini, "Ne kadar mükemmel bir oyuncu olduğunu kanıtladı. Madrid'te onun yanında olmaktan, antenmanlarda onu izlemekten gurur duyuyorum" şeklinde tamamladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...