Samet Aybaba, 'Hedef son 3 maçı kazanmak'

Samet Aybaba, 'Hedef son 3 maçı kazanmak'

SPOR Haberleri

Aybaba, 1-1 biten Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, "Vederson'un golüne kadar rakip iyi oynadı. Golden sonra ise biz iyi oynamaya başladık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum" dedi. nbsp;Aybaba, 1-1 biten Kasımpaşa maçının ardından düzenlenen basın toplantısında ilk yarıda istedikleri oyunu sahaya yansıttıklarını söyledi. Kasımpaşa'nın orta alanda çabuk oyuncularla hızlı hücum yaptığını ifade eden Aybaba, orta alanda kalabalık oynadıklarını, ilk ve ikinci topları kestiklerini belirtti. İlk yarıda iki pozisyonlarının bulunduğunu belirten Aybaba, "İlk yarı iyi mücadele ettik. İkinci yarının başında atağa çıkarken kaptırdığımız toplar kalemizde tehlikeler oluşturdu. İki, üç tane top kaptırdık, biri gol oldu diğeri direkten döndü. Vederson'un golüne kadar rakip iyi oynadı. Golden sonra ise biz iyi oynamaya başladık. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Önümüzdeki üç maçı kazanıp ligi iyi yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu.
Kırmızı-beyazlı futbolcu Emre Güngör de maça istedikleri gibi başladıklarını, ancak ikinci yarı tempoyu yakalayamadıklarını ve gol yediklerini belirtti. Rakip takımın iki kırmızı kart görerek 9 kişi kaldığını hatırlatan Güngör, "Bugün 3 puanı çok istiyorduk ama olmadı. Artık iyi oynamaya başladık. Çok iyi mücadele ediyoruz. Önümüzdeki maçlarda bunu telafi edeceğiz" değerlendirmesini yaptı.
Kırmızı-beyazlı takımın forvet oyuncusu Lamina Diarra ise istediği pozisyonlara giremediğini, bu yüzden maç içinde gerildiğini dile getirerek, diğer maçlara hazırlanacaklarını kaydetti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...