Vodafone Arena'nın yenileme ve yapım ruhsatı alındı

/ Kaynak: CHA
Vodafone Arena'nın yenileme ve yapım ruhsatı alındı

SPOR Haberleri  / CHA

BJK İnönü Stadı'nın yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından, yeni yapılacak olan Vodafone Arena için inşaat yapım ruhsatı alındı.

BJK İnönü Stadı'nın yıkım işlemlerinin tamamlanmasının ardından, yeni yapılacak olan Vodafone Arena için inşaat yapım ruhsatı alındı. nbsp;Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal'ın katıldığı ruhsat verme töreni Beşiktaş Belediye Başkanlığı'nda yapıldı. nbsp;İnşaat yapım ruhsatını İsmail Ünal'ın elinden alan başkan Fikret Orman, yeni stadyumlarını Türk sporu ve Beşiktaş için yapacaklarını söyledi. Başkan Orman, "Stat projesi çok önemli ve severek uğraştığım bir proje." diyerek şunları söyledi: nbsp;"Bugün burada nasıl geçmişte yıkım ruhsatı aldıysak, şimdi de inşaat ruhsatını alacağız. Stat kapasitesi büyüdüğü için Gençlik Spor Genel Müdürlüğü ile aramızda bir protokol yapıyoruz. Bunun detayları koltuk ve otopark ile alakalı bir protokol yenilenmesidir. nbsp;Kamuoyunda çıkan farklı haberler tamamen gerçek dışıdır. Bu hafta kar ortadan kalktığında beton atma işlemine başlayacağız. BJK İnönü Stadyumu'nun yerine yine Türk sporuna ve Beşiktaş'a yakışır ve hizmet etmek için yeni stat yapıyoruz. Allah utandırmasın."
BİZİM STADYUMDA KAR PROBLEMİ OLMAZ
Öte yandan Fikret Orman, bir gazetecinin, 'Dün başlayan ve bitirilemeyen Galatasaray-Juventus karşılaşması kar ve zemin nedeniyle iptal oldu. Sizin yeni statta bu gibi durumlar için planınız var mı?' sorusuna, "Yeni stadımız yerin yaklasık 8 metre aşağısında olacak. O yüzden bizim stadımızda oyle birşey olmaz." şeklinde cevap verdi.
SPOR
Kaynak: CHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...