Drogba ve Eboue disipline sevk edildi

Drogba ve Eboue disipline sevk edildi

SPOR Haberleri

Drogba, Elazığspor maçında Nelson Mandela için tişörtlerinde yer alan mesajlar nedeniyle TFF Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi

Galatasaraylı futbolcular Didier Drogba ve Emmanuel Eboue, vefat eden eski Güney Afrika Devlet Başkanı Nelson Mandela için Elazığspor maçında tişörtlerinde yer alan mesajlar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildi. Konuyla ilgili AA muhabirine bilgi veren Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, iki futbolcunun da PFDK'ya sevk edildiğini bildirdi. nbsp;Ergün, futbolcularıyla ilgili kararın önümüzdeki hafta içinde verilmesini beklediklerini kaydetti. Drogba, Spor Toto Süper Lig'de Elazığspor ile yaptıkları maçta, 69. dakikada oyundan alınırken formasını çıkarıp, üzerinde "Thank you Madiba" (Teşekkürler Madiba) yazılı tişörtüyle sahadan ayrılmış, ilk yarının bitiminde formasını çıkaran Eboue'nin tişörtünde ise "Rest in Peace Nelson Mandela" (Huzur içinde yat Nelson Mandela) mesajı yer almıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...