Malouda, 'Dişimize göre rakip istiyoruız'

Malouda, 'Dişimize göre rakip istiyoruız'

SPOR Haberleri

Trabzonspor'un Fransız yıldırı Florent Malouda, Lazio ile 0-0 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nde Lazio ile 0-0 berabere kalıp grup lideri olarak bir üst tura yükselmesinde katkı sağlayan isimlerden Florent Malouda, Roma deplasmanı sonrasında açıklamalarda bulundu. Malouda, çok deneyimli bir takım olmamalarına rağmen bir üst tura yükselmenin kendilerine deneyim katacağını belirterek dişlerine göre bir rakip geldiği takdirde 2. Turu da geçeceklerini savundu. İşte Malouda'nın açıklamaları: "Hepimiz için çok güzl bir duygu. Kadromuza bir hediye oldu bu. Çok deneyimli bir kadromuz yok ama bunlar bu takıma deneyim katıyor. Çok mutluyuz tur atladığımız için. Devamını da getireceğiz...""DİŞİMİZE GÖRE BİR RAKİP İSTİYORUZ"
"Kura şansımıza da bağlı olarak dişimize bir rakip istiyoruz. Dişimize göre bir takımla eşleşmek için lider olmak istiyorduk ve olduk. Eğer istediğimiz gibi bir takım seçersek bu turu da geçeceğimize inanıyorum."
"ÇOK MAÇ OYNAMAMIZA RAĞMEN..."
"Özellikle deplasmanda kayıp yaşıyoruz biz. Deplasmanlarda kazanabilseydik ligde de 2., 3. sıralarda olabilirdik. Çok fazla maç oynadık. Bu kadar çok maç oynamamıza rağmen ben performansımızdan memnunum diyebilirim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...