Samet Aybaba'dan Fernandes hakkında çarpıcı iddia

/ Kaynak: DHA
Samet Aybaba'dan Fernandes hakkında çarpıcı iddia

SPOR Haberleri  / DHA

Beşiktaş'ın geçen yılki Teknik Direktörü Samet Aybaba son haftalarda futbolsuz günlerine geri dönen Manuel Fernandes hakkında önemli noktalara değindi.

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Samet Aybaba çarpıcı konularqa değindi ve Portekizli oyuncuyu geçen sene gönderme fırsatının kaçtığını söyledi. Aybaba, ayrıca antrenman sırasında Fernandes'İn ağzının alkol koktuğunu ve diğer futbolcuların bundan rahatsızlık duyduğunu söyledi. Aybaba, "Geçen yıl Ruslar astronomik paralar teklif ederek Portekizli futbolcuyu istediler. Yönetime hemen satalım, bir daha bu parayı bulamayız dedim. Hatta çok da ısrar ettim. Fernandes'in gitmesi halinde elimde onun yerine rahatlıkla dolduracak olan Brezilyalı bir oyuncunun hazır olduğunu bildirdim. Fakat ne yazık ki kabul ettiremedim" dedi. Fernandes'in yetenekli, ancak kaprisli olduğu kadar, alkole olan bağımlılığı ile bir türlü takım arkadaşları ile uyum içinde olmadığını belirten Aybaba, "Genellikle çoğu antrenmana alkollu geliyordu. Ağzının kokusu yüzünden onla eşleşmek istemeyen futbolcu arkadaşlarımız oluyordu. Hepsine göğüs gerdik. Geceleri hayat kadınları ile yaptığı alemler polis kayıtlarına bile geçti. Şimdi yönetim onu gözden çıkardık. Evet ama bedava gidecek. Gitti Beşiktaş'ın paraları. Burayı da herkes atlıyor" diye konuştu.
"YANLIŞ YANLIŞ ÜSTÜNE"
Samet Aybaba, "Geçen sezon devre arasında Webo'yu istedim. Anlaşmıştık bile. Bu kadar parayı veremeyiz dediler. Adam benim alt katımda oturuyordu. Hüseyin Çapkın'dan bile destek istedim, o da sağolsun bu transferin gerçekleşmesi için bize destek oldu. Ama ne yazık ki almadılar. Sonra sakat Enaromo'yu transfer ettiler. Benim baştan beri istemediğim Sezer Öztürk'e dünyanın parası verildi. Buyrun iki oyuncu da oturuyor. Hatta birisi evden dışarı çıkmıyor" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...