Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Daum'dan Hikmet Karaman'a sitem

/ Kaynak: DHA
Daum'dan Hikmet Karaman'a sitem

SPOR Haberleri  / DHA

Daum: "Ben deplasmana gittiğim zaman o takımın hocasına gidiyorum. Burada Hikmet Karaman bana gelmedi. "

Bursaspor'un ilk yarı sahasındaki son karşılaşmada Kayseri Erciyesspor'u 3-1 yenmesi teknik direktör Christoph Daum'u mutlu etti. Daum, "Çıkışımızı sürdürmeye devam ettik. Yedinci maçımızda yenilmedik. Yaptığımız taktikleri takımımız çok iyi uyguluyor. Takım olma adına bir büyüme görünüyor. Ligde puan açısından yukarıdaki takımlarla aranın açılmama açısından önemliydi. Kilit bir maçtı. Teknik direktörlerini değiştirdiler. Oyuna tamamen adapte olduk. Çok konsantre maça başladık. Baskılıydık. Penaltı pozisyonuyla ritmimizi kaybettik. Erciyes'i oyuna ortak etti. Penaltıya kadar yaptığımız baskıyı nbsp;devam ettiremedik. Devre arasına girdik. Uyarılarımızı yaptık. Üçüncü golü atmamız gerektiğini söyledim. Belluschi çok güzel pasla Sestak'a golü attırdı. Pozisyona girdik. Net paslar olmayınca başka gol olmadı. Dediğim gibi Bursaspor üzerine koyarak gidiyor. Bu soğukta taraftarlarımızı gördünüz o nedenle burayı çok seviyorum. Galibiyetten sonra daha sakin ortama gireceğiz. Taraftarlarımız transfer hakkında görüşlerini belirtiyor. Umarım kendi performansımızın, önemli ve doğru transferlerle güç katacağına inanıyorum. Takımımızın mücadelesi, galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum" diye konuştu.
"KARAMAN BANA GELMEDİ"
Daum basın mensuplarının sorularına ise, "Ben deplasmana gittiğim zaman o takımın hocasına gidiyorum. Burada Hikmet Karaman bana gelmedi. Bizede hepsi geliyor. İlk defa onların tarafından hoca gelmedi. Pinto söylemiş olabilir. Bana direkt olarak gelip söylemedi. Gidişatı öyle gösteriyor. Benim için sürpriz değil. Pinto'ya başarılar diliyorum. Batalla kendisi gitti. Dönüpte gelse alır mısınız sorusuna cevabım hayırdı. Negatif bir şey duyamazlar. Her takımın belli çizgisi olması gerektiğini düşünüyorum. Bu olayın bitmesi adına bir şey yapamayız. Pinto her zaman gelebilir. Kadroda olan bir futbolcunun performansıyla ilgili bir durum bu. Son haftalarda Pinto sakattı antrenmanlara çıkamadı. Çalışmkalarda futbolcu kendisini gösterirse kadroya girer" diye cevapladı.
TAIWO: "KAZANDIK, MUTLUYUZ"
Bursaspor'un başarılı sol kanat savunucusu Taiwo, "Zor maç olacağını biliyorduk. Önem verdiğimiz bir mücadeleye çıktık. Galibiyet aldığımız için çok mutluyuz" derken Basser ise şunları söyledi:
"Gerçekten önemli galibiyetti. Zor maç oldu. Uzun süre sonra 3 gol atabilmemiz güvenimizi arttırdı. Bunu önümüzdeki haftalara taşımak istiyoruz. Orta alanda ilk kez görev yaptım. İlk başlarda zorlandım, yadırgadım. Sonrasında alıştım. Son maçımızı kazanıp ikinci yarıya daha moralli başlamak istiyoruz."
KARAMAN: BURSASPOR'U KUTLUYORUM
Hikmet Karaman ise, maçın ilk 30 dakikalık bölümünde Bursaspor'un üstün olduğunu belirtti. Karaman, "Maçın ilk yarım saatlik bölümü, rakibimizin üstünlüğü ile geçti. 2-0 mağlup duruma düştük. Ama 2-1'den sonraki bölümde oyun bizim lehimizeydi. Vleminckx'in direkten dönen topu gol olsaydı soyunma odasına daha moralli gidebilirdik. Ama ikinci yarıda bizim adımıza vasat geçti. Rakibimiz tebrik ediyorum. Önümüzde Galatasaray maçı var. Bazı oyuncuların performansını daha yukarı çıkartabiliriz. İkinci yarıda yapacağımız transferlerle bu ligi üst sıralarda bitiririz" şeklinde konuştu.
TURGAY VE MURAT BURSASPOR'U KUTLADI
Kayseri Erciyessporlu Turgay Bahadır, "Bursaspor taraftarına çok teşekkür ediyorum. Beni güzel karşıladılar. Alkışladılar. Büyük mutluluk duydum. Maç bizim açımızdan iyi geçmedi. Vleminckx'in direkten dönen topu gol olsa soyunma odasına 2-2 girebilirdik. İkinci yarıya iyi başladık. Basit gol yedik. 3-1'den sonra iyi defans yapan Bursaspor'a gol atmak zor oluyor. Çok iyi kontra atağa çıktılar. Bu maçı unuttuk" derken, Murat ise "Bursaspor'un baskılı başlayacağını biliyorduk. Talihsiz iki gol yedik. Direkten dönen gol olsa nefes alırdık. Bundan sonraki maça bakıyoruz" diyerek üzüntülerini dile getirdi.


SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...