'Cristiano Ronaldo, Futbolun Michael Jordan'ı'

'Cristiano Ronaldo, Futbolun Michael Jordan'ı'

SPOR Haberleri

İran Milli Takımı'nın antrenörü Carlos Queiroz, vatandaşı Cristiano Ronaldo'yu "Futbolun Michael Jordan'ı" şeklinde tanımladı.

Manchester United ve Portekiz Milli Takımı'nın eski antrenörlerinden Carlos Queiroz, Cristiano Ronaldo'nun dünyanın en iyi sporcuları arasında olduğunu söyledi.İran Milli Takımı'ndan görev yapan Queiroz, 2008-2010 yılları arasında Portekiz Milli Takımı'nda antrenörlük yaparken 2002-03 ve 2004-08 sezonları arasında ise Manchester United'ın eski teknik direktörü Alex Ferguson'un asistanlık görevini yürüttü.60 yaşındaki tecrübeli isim, vatandaşı Cristiano Ronaldo'yu NBA takımlarından Chicago Bulls's efsanesi Michael Jordan gibi tarihe geçen sporculardan birisi olarak tanımladı.
Queiroz, "Ronaldo eksiksiz bir oyuncu. Fitness, yetenek, teknik ve taktik açıdan kusursuz. United'da çalıştığım dönem ona 'futbolun Michael Jordan'ı olacaksın' dedim" ifadelerini kullandı.Real Madrid'in yıldızından övgü dolu sözlerle bahseden Queiroz, "Son 2 yılda inanılmaz bir gelişim kaydetti. Bence şu an daha olgun ve daha deneyimli. Real Madrid'e geleli 4 yıl oldu ve bu sürede birçok değişiklik yaşadı" şeklinde konuştu.Queiroz ayrıca Ronaldo'nun Portekiz formasıyla Dünya Kupası'nda başarılı olacağını da sözlerine ekledi. 2014'te Brezilya'da düzenlenecek olan Dünya Kupası'nda Portekiz, G Grubu'nda Almanya, Gana ve ABD ile mücadele edecek.
(Sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...