Caner Erkin: 'Gol attım, dayak yedim'

Caner Erkin: 'Gol attım, dayak yedim'

SPOR Haberleri

Kayserispor'a süper bir gol atan Fenerbahçeli Caner, 'Arkadaşlık çok üst seviyede. Kim gol atarsa onu samimiyetten dövüyoruz. Ben de dayak yedim' dedi.

Fenerbahçe 'nin başarılı solağı Caner Erkin, Kayserispor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Caner şöyle konuştu: "Çok seviniyoruz gollere. Takımdaki arkadaşlık artık çok üst seviyede. Kim gol atarsa onu samimiyetten dövüyoruz. Ben de dayak yedim tabii ki. Maçı değerlendirmek gerekirse. Tempoyu arttırınca Kayserispor karşısında farklı kazandık. Böyle gidersek şampiyon olacağımıza inanıyorum."
"HER MAÇA ÇIKTIKÇA İŞTAHLANDIM"
"Aykut hoca da beni çok iyi tanıyordu ama Ersun hoca ile Manisa'daki zamanındayken bile sol bekte oynuyordum. Sol bek oynatacağını söyledi bana gelir gelmez, ben de sorun yok benim için hocam dedim. Ben her maça çıkınca iştahlandım, iyi oynadıkça form tuttum ve oynamaya devam ettim. İnşallah daha iyi oynamaya devam edeceğim."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...