Trabzonspor'a Brezilyalı forvet

Trabzonspor'a Brezilyalı forvet

SPOR Haberleri

Trabzonspor aradığı forveti Brezilya'da buldu. Teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, Brezilya'nın Sao Paulo takımında forma giyen Aloisio'yu istiyor.

Antalya'da başlayacak devre arası kampı na kadar transfer çalışmaları na son vermek isteyen Trabzonspor yönetimi, yıldız bir oyuncuyu takıma kazandırmak için temaslarını hızlandırdı. Bordo mavili yönetim, transferde kadrosuna katmak istediği yıldız isimlerle görüşmelerini sürdürürken teknik direktör Mustafa Akçay, yönetimden Brezilya ekibi Sao Paulo forması giyen Aloisio 'nun alınmasını istedi.

Daha önce yardımcılarına birkaç kez Alaisio'yu izleten Mustafa Akçay, Brezilyalı oyuncu için olumlu raporu verdiği ve yönetime illetiği belirtildi. Forvet hattına yıldız bir isim takviye etmek isteyen Trabzonspor yönetimi ise Aloisio'yu alternatif olarak elinde tutuyor.

Sao Paulo formasıyla 52 maçta 20 kez rakip fileleri havalandıran Alaiso dos Santos'un Haziran ayında sözleşmesi sona eriyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...