Tottenham, ManU'yu Eriksen ile vurdu

Tottenham, ManU'yu Eriksen ile vurdu

SPOR Haberleri

Premier Lig'de Tottenham, Eriksen'in 1 asist 1 gol ile oynadığı maçta Manchester United'ı 2-1 mağlup etti

İngiltere Premier Lig'de 20. haftanın kapanışı dev bir müsabakaya sahne oldu. Tottenham Hotspur, Manchester United'ı deplasmanda 2-1 mağlup etmeyi başardı. Londra ekibine galibiyeti getiren golleri Adebayor ve Eriksen kaydederken, Kırmızı Şeytanlar'ın tek golü Welbeck'ten geldi. Tim Sherwood'un gelişinin ardından yükselişe geçen ve puanını 37'ye yükselten Tottenham, İngiliz antrenörün yönetimindeki dördüncü maçında üçüncü galibiyetini elde etti. Dört haftalık galibiyet serisi sona eren ManU ise 34 puanda kaldı.


Eriksen şov!
Tottenham istediği golü son haftalarda formda olan yıldız futbolcusu Emmanuel Adebayor ile 34. dakikada buldu. Danimarkalı orta saha oyuncusu Christian Eriksen'in sağ kanattan sol ayakla açtığı güzel ortaya iyi şekilde yükselen 29 yaşındaki Togolu golcü Londra temsilcisini öne geçirmeyi başardı: 0-1. Kritik müsabakada oldukça iyi bir performans ortaya koyan Tottenham Hotspur 66. dakikada Eriksen'in golüyle farkı açtı. Hızlı gelişen atakta ceza sahasına giren İngiliz sağ kanat oyuncusu Aaron Lennon'ın açtığı ortaya geriden gelerek iyi hareketlenen Danimarkalı yıldız kafasıyla topu ağlara göndermeyi başardı ve takımını iki farklı üstünlüğü getirdi: 0-2. Manchester United'ın bu gole cevabı gecikmedi. Dakika 67'de ceza sahasına atılan harika pasa iyi hareketlenen İngiliz forvet oyuncusu Danny Welbeck, Tottenham'ın Fransız file bekçisi Hugo Lloris'in üzerinden güzel aşırdı ve farkı bire indirmeyi başardı: 1-2. Maçın 69. dakikasında sakatlanan ilk golün sahibi Adebayor sahayı sedyeyle terk etti. Dakika 70'ten itibaren mücadelede tempo yükselirken, ManU yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi ve sahadan puansız ayrıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...