Ancelotti'den Cristiano Ronaldo yorumu: Çalıştı ve kazandı

Ancelotti'den Cristiano Ronaldo yorumu: Çalıştı ve kazandı

SPOR Haberleri

Carlo Ancelotti, Cristiano Ronaldo'nun ''Altın Top'' ödülünü çalışması ve başarılı performansıyla sonuna kadar hak ettiğini söyledi.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, Kral Kupası'nda oynanacak Osasuna maçı öncesinde yaptığı açıklamada, Cristiano Ronaldo'nun ''Altın Top'' ödülünü almasını da değerlendirdi.Carlo Ancelotti, FIFA'nın verdiği ''Altın Top'' ödülünü oyuncusu Cristiano Ronaldo'nun hak ettiğini söylerken, ''Cristiano kalitesinde bir oyuncunun bu kadar başarılı olması sürpriz değil. Çok iyi bir iş başardı. ''Altın Top''u kazanması onun için çok iyi bir moral oldu. Bunun onun üzerinde bir baskı oluşturacağına inanmıyorum. Cristiano daha fazla sorumluluk almakta kaçacak bir oyuncu değil'' ifadelerini kullandı.Ronaldo'nun gözyaşlarına da değinen Ancelotti, oyuncuyu ile konuştuğunda hak ettiği bir ödülü aldığını ve bundan dolayı mutlu olması gerektiğini söylediğini dile getirdi.İtalyan çalıştırıcı Ronaldo'daki yeteneklerin genetik olduğunu söylerken, Ronaldo'nun ödülü çalışarak kazandığını da belirtti ve ''Yetenek genetiktir. Bu genetik yeteneği sahada göstermek için ise çalışmanız gerekir. Bugün futbolda çalışmadan hiçbir şey olamazsınız. Ronaldo da bu ödüllü çalışmasının karşılığına aldı'' dedi.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...