Antalyaspor, 3 puanı 3 golle aldı

Antalyaspor, 3 puanı 3 golle aldı

SPOR Haberleri

Süper Lig'de Antalyaspor deplasmanda ligin dibine demir atan Erciyesspor'u 3-1 yendi.

Maçta üstün olan Antalyaspor, 27'de Tita'nın golü ile öne geçti. Soyunma odasına 1-0 önde gitti. Kırmızı-beyazlılar 56'da Gökçek Vederson'un frikikten attığı gol ile farkı 2'ye çıkardı. Bu gol sonrasında oyunun temposu gittikçe düştü. Farkın 2'ye çıkması sonrasında Kayseri Erciyesspor'da teknik direktör Hikmet Karaman üst üste değişiklikler yaptı. Mavi-beyazlılar, 78. dakikada Yasin Öztekin'in golü ile farkı 1'e indirdi: 1-2. Son dakikada Semih Şentürk sahneye çıktı ve nefis bir plaseyle maçın skorunu belirledi: 1-3. Bu skorun ardından 4 maç sonra kazanan Antalya puanını 21 yaptı ve 12. sıraya yükseldi. Erciyes ise 12 puanda kaldı.


Zor bir virajı kazasız şekilde döndük
Antalyaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ilk maçları oynamanın zorluğuna dikkat çekerek, "Üstelik Erciyes kazanmak için şartlanmıştı. Oyuncularımı kutluyorum. Önemli bir üç puan kazandık" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...