Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Arda Turan: Dünya Kupası gidememenin...

/ Kaynak: AA
Arda Turan: Dünya Kupası gidememenin...

SPOR Haberleri  / AA

Atletico Madrid'de forma giyen Arda: Dünya Kupası'na gidememenin eksikliğini çok fazla hissediyorum''

İspanya 1. Futbol Ligi (La Liga) takımlarından Atletico Madrid'in son dönemlerde öne çıkan futbolcusu Arda Turan, ''Benim işim oyunu organize etmek. Takım kazandıkça oyuncu da kazanır'' dedi. La Liga'da Rayo Vallecano'yu yendikleri maçta iki gol atan Arda, takımının bugünkü antrenmanından sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Arda, Rayo Vallecano'yu yenerek şampiyonluk yarışına devam etmeleriyle ilgili olarak, ''Bizim için önemli bir maçtı. Takım olarak hareket edebildiğimizi gösterdik ve önemli bir virajdı. Üst üste çok zorlu maçlar oynuyoruz, büyük efor sarf ediyoruz ama birbirimize bağlı bir takım olduğumuzu dün akşam gösterdik'' değerlendirmesinde bulundu. Gol atmanın hiçbir zaman önceliği olmadığını ancak attığı zamanlarda elbette mutlu olduğunu vurgulayan milli futbolcu, ''Takım içinde liderlik sadece golle olmaz. Asist yapmak ya da gol atmakla da olmaz. Ben zaten oyunu organize etmekle yükümlüyüm. Eğer Atletico bugün buralardaysa her oyuncu işini yapıyor demektir'' ifadelerini kullandı. 29 Ocak Çarşamba günü İspanya Kral Kupası Çeyrek Final rövanşında deplasmanda Athletic Bilbao'ya karşı oynayacakları maçla ilgili görüşlerini de açıklayan Arda, şöyle devam etti: ''Bizim için her maç zor ancak eleme usulü olması ve ilk maçtaki 1-0'lık avantajımız bizim için önemli. İşimiz çok zor ama konsantrtasyonu elbette çok daha farklı olacak. Çarşamba gecesi bu işin üstesinden gelebiliriz. Çok iyi savunma yapamıyoruz. Bilbao maçında Rayo karşılaşmasından daha iyi defans yapmalıyız.''
nbsp;
- Türkiye'nin Dünya Kupası'nda olmaması
Millli futbolcu, ''Çok iyi bir dönemden geçiyorsun. Dünya Kupası'na katılamamak seni etkiliyor mu'' sorusuna, ''Eksikliğini çok fazla hissediyorum. Tabii ki üzülüyorum ama yapacak bir şey yok. Hayatta geçmişi düşünmemek lazım. İnsanın hayattaki en büyük hayalleri hep milli takımıyla en iyileri yaşamak olur. Bunun üzüntüsünü, her aklıma geldiğinde yaşıyorum. Artık önümüzdeki turnuvalara hazırlanmaya çalışacağız'' cevabını verdi.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...