Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samet Aybaba: Kupada final oynamak istiyoruz

/ Kaynak: DHA
Samet Aybaba: Kupada final oynamak istiyoruz

SPOR Haberleri  / DHA

Medical Park Antalyaspor'da teknik direktör Samet Aybaba, "Kupada final oynamak istiyoruz" dedi.

Kupada Çarşamba günü Tokatspor ile karşılaşacak olan Medical Park Antalyaspor, bu karşılaşma için kente geldi.
Karşılaşmanın son hazırlıklarını yapmak için Tokatspor tesislerine gelen kafileyi, rakibi Tokatspor karşıladı. Tokatspor teknik direktörü Mehmet Şahan, rakip takımın antrenörü Samet Aybaba ile bir süre görüştü. Ayrıca Fenerbahçe'den transfer edilen Semih Şentürk'de Tokatspor'da bulunan arkadaşları ile kısa bir görüşme gerçekleştirdi. Düz koşu ile başlayan antrenman öncesi teknik direktör Samet Aybaba gazetecilere açıklamalarda bulundu.
"GRUP BİRİNCİSİ OLMAYI İSTİYORUZ"
Ziraat Türkiye Kupası ile birlikte ülkenin güzel illerine gitme imkanı bulduklarını söyleyen Aybaba, "Şu anda grup birincisiyiz. Bundan sonraki bütün karşılaşmaları kazanıp grubu birinci olarak bitirmeyi planlıyoruz. Futbol bu, ilk maçta şans bizden yanaydı. Her pozisyonda gol bulduk hemen hemen. Burada da maçı kazanıp, grup birincisi olup diğer grubun ikincisi ile eşleşmeyi planlıyoruz. Ziraat Türkiye kupasında final oynamak istiyoruz" dedi.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...