Alanyaspor'a haciz şoku!

/ Kaynak: DHA
Alanyaspor'a haciz şoku!

SPOR Haberleri  / DHA

Tepecikspor'da oynayan İlker Erbay, 2010-11 sezonunda formasını giydiği Alanyaspor Kulübü'nün gelir, alacaklarına karşılık haciz koydurdu.

Alanyaspor'da 1 sezon forma giyen defans oyuncusu İlker Erbay, alacaklarının ödenmediğine ilişkin açtığı davayı kazandı. Dava sonucu Alanyaspor'dan 50 bin 750 lira almaya hak kazanan futbolcu, alacaklarını icra yoluyla tahsil için harekete geçti. Erbay, icra dairelerinden çıkardığı kararla Alanyaspor Kulübü'nün Türkiye Futbol Federasyonu ve 'İddaa' gelirlerine haciz koydurdu.
DESTEK GÖREMEDİK
Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, 2.5 yıllık başkanlık döneminde geçmiş döneme ait 4 milyon TL'yi bulan borç ödediklerini söyledi. Buna rağmen borçları bitiremediklerini belirten Çavuşoğlu, şöyle dedi: "Mahkemece sonuçlanmayan 1-2 dosya daha bizi bekliyor. Üstelik geçmiş dönem borçların kapanması konusunda bu yıl gereken desteği göremedik. Ayrıca verilen sözler de tutulmadı. Yönetim kurulu olarak önümüzdeki günlerde yapılan bağışlar ve kulübe verilen destekle ilgili açıklama yaparak kamuoyunu bilgilendireceğiz."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...