Sivas, Eskişehir'e bileniyor

/ Kaynak: DHA
Sivas, Eskişehir'e bileniyor

SPOR Haberleri  / DHA

Pazartesi akşamı Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarını tamamladı.

Pazartesi akşamı saat 20.00'de deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak olan Sivasspor, hazırlıklarını teknik direktörü Roberto Carlos nezaretinde sürdürdü. Kulüp tesislerinde gerçekleştirilen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Daha sonra pas çalışması yapan kırmızı beyazlılar, yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana sakatlığı nedeniyle İstanbul'da tedavi gören kaleci Korcan Çelikay katılmadı. Sakatlıkları bulunan Abdurrahman Dereli, Cihan Özkara ve Hakan Aslan ise fizyoterapist eşliğinde salonda çalıştı.
AATİF: "HEDEFİMİZ AVRUPA"
Sivasspor'un gözde oyuncusu Aatif Chahechouhe, antrenmandan sonra açıklamalarda bulundu. Sivasspor ile olan sözleşmesini 2017 yılına kadar uzatan Aatıf, şunları söyledi:
"Sivasspor bana kontrat yenilemeyi teklif etti. Ben de seve seve kabul ettim. Çünkü Sivasspor'u çok seviyorum. Burada çok mutluyum. Hepimiz ailece burada çok mutluyuz. İnşallah Sivasspor'da başarılı günler geçiririm. Zaten Avrupa kupalarını hedefliyoruz. İnşallah hedeflerimize ulaşırız."
Ligde gol krallığı sıralamasında 12 golle ilk sırada yer alan Aatif, Eskişehirspor maçıyla ilgili olarak da şöyle konuştu:
"Bizi çok güzel bir maç bekliyor. Zor geçecek. Çünkü Eskişehirspor iyi bir takım. Ama biz de oraya kazanmak için gideceğiz. Çünkü kazandığımız Fenerbahçe maçının anlamlı olması için oradan da mutlaka puanla dönmemiz lazım."

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...