Bilic, Samet Aybaba'yı geçti!

Bilic, Samet Aybaba'yı geçti!

SPOR Haberleri

Beşiktaş sahasında Bursaspor karşısında maçı galip bitirdi ve puanını 42'e yükseltti. Beşiktaş böylece geçen sezon 21.haftada topladığı puanı geçmiş oldu.

Beşiktaş sahasında Bursaspor karşısında maçı galip bitirdi ve puanını 42'e yükseltti. Beşiktaş böylece geçen sezon 21.haftada topladığı puanı geçmiş oldu.Geçen sezon Samet Aybaba yönetiminde 21.haftada 35 puan toplayan Beşiktaş, bu sezon Slaven Bilic döneminde 21.haftada 42 puan topladı. Geçen sezon 21 haftada 46 gol atıp 32 gol yiyen Beşiktaş, bu sezon 39 gol atıp kalesinde 21 gol gördü.Beşiktaş 19.haftada K.Erciyesspor'u sahasında 3-2 yendikten sonra 20.haftada Gaziantepspor'u 2-1, erteleme maçında Kasımpaşa'yı 3-0 ve 21.haftada Bursaspor'u sahasında 1-0 yendi. Beşiktaş böylece bu sezon 2.kez dört maç üst üste kazanma serisi yakaladı.
(sporx)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...