Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Albert Riera transferi tepki topladı!..

Albert Riera transferi tepki topladı!..

SPOR Haberleri

Ukrayna Ligi ekiplerinden Metalist Kharkiv'in, Galatasaray'ın yolladığı Albert Riera'ya imza attırması ülkede tepki topladı.

Ukrayna Ligi ekiplerinden Metalist Kharkiv'in, Galatasaray'dan ayrılan Albert Riera'ya imza attırması ülkesinde tepki topladı.
Ukrayna'da yayın yapan aylık dergi 'Football'ın yayın yönetmeni Artem Franks, transferi değerlendirdi ve, "İlk olarak yaşlı bir oyuncu. Tamam geçici olarak alındığını anlıyoruz, ancak bu takımda bir sürü oyuncu var. Burada merak ettiğim konu şu; Arnesen ne yapmaya çalışıyor ve bu takımın şampiyonluk şansı var mı?" diye konuştu. Galatasaray'dan ara transfer döneminin son günlerinde ayrılan ve bir süredir takım arayan 31 yaşındaki oyuncunun transferinin kısa süre içinde resmi olarak açıklanması bekleniyor. Metalist Kharkiv, 17. haftası oynanan Ukrayna Ligi'nde 33 puanla, lider Shakhtar Donetsk'in 5 puan arkasında yer alıyor. sporx

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...