İşte Samet Aybaba'nın Antalyaspor karnesi

/ Kaynak: AA
İşte Samet Aybaba'nın Antalyaspor karnesi

SPOR Haberleri  / AA

Teknik direktör Samet Aybaba'nın Medical Park Antalyaspor'daki kariyerine nokta koymasına, özelikle iç sahadaki kötü performans etkili oldu.

Sezon başında Mehmet Özdilek'ten boşalan teknik direktörlük koltuğuna oturan Samet Aybaba'nın, kırmızı-beyazlı takımdaki kariyeri 24 hafta sürdü. Geçtiğimiz hafta oynanan ve 2-1 mağlup oldukları Çaykur Rizespor maçının ardından ayrılma kararı alan Aybaba'nın kaderini, iç saha performansı belirledi. Ligde, sahasında oynadığı maçlarda istenilen performansı bir türlü elde edemeyen Medical Park Antalyaspor, sahasında oynadığı 12 maçta 2 galibiyet, 5 beraberlik, 5 de mağlubiyet elde ederek 11 puan toplayabildi. İç sahada oynanan karşılaşmalarda 13 gol atan kırmızı-beyazlı takım, kalesinde 15 gol gördü. Seyircisi önünde en son ligin 8. haftasında Akhisar Belediyespor maçında galip gelebilen Medical Park Antalyaspor, son 8 maçta sahasında galibiyete hasret kaldı. Kırmızı-beyazlı takımın dış saha performansı ise iç saha performansına göre biraz daha iyi. Deplasmanda oynadığı 12 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik, 4 de beraberlik elde ederek 14 puan toplayan Medical Park Antalyaspor, rakip fileleri 15 kez havalandırdı, kalesinde 14 gol gördü. Ligde 25 puan toplayan kırmızı-beyazlı takım, düşme hattında bulunuyor.


ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
Ligde iyi sonuçlar alamayan teknik direktör Samet Aybaba yönetimindeki Medical Park Antalyaspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise tam tersi bir performansı sergiledi. Körfezspor, Turgutluspor, Çankırıspor ve Bucaspor'u eledikten sonra gruplara kalmayı başaran kırmızı-beyazlılar, B Grubu'nda Galatasaray, Elazığspor ve Tokatspor ile eşleşti. Grupta 6 maç sonunda mağlubiyet almayan kırmızı-beyazlı takım 12 gol attı, kalesinde 8 gördü, 12 puanla grup lideri olarak yarı finale çıktı. Medical Park Antalyaspor, yarı finalde A Grubu'nun ikincisi Eskişehirspor ile eşleşti. Kırmızı-beyazlı takım, Eskişehirspor'u elemesi durumunda Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselme başarısı gösterecek.

SPOR
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...