Sebastian Vettel'in motoru neden durdu?

Sebastian Vettel'in motoru neden durdu?

SPOR Haberleri

Sebastian Vettel, Albert Park'ta neden motorunun durduğunu ve sorunun ne olduğunu anlattı.

Formula 1'de son 4 sezonun şampiyonu olan Sebastian Vettel, Albert Park'ta yeni sezonu motor problemiyle açtı ve yarışı tamamlayamadı.Yarış sonrası konuşan Vettel; "Henüz ikinci formasyon turundayken motorun gücünü yitirdik. Küçük geliştirmeler sonrası motorda daha büyük problemlerin oluştuğunu fark ettik. Birkaç silindirin bu düzenlemeler sonrası kaybedildiğini düşünüyorum" dedi.Vettel; "Motorda güç kaybı olduğu zaman, tüm sistemi doğru bir şekilde çalıştıramıyorsunuz ve sonra güç kaybetmeye başlıyor, duruyorsunuz. Hiç şüphe yok ki bu sorunları çözeceğiz. Cevaplar yakında ortaya çıkar" diyerek konuşmasını sürdürdü.
Şampiyon Red Bull pilotu; "Çok sıkı çalışıyoruz, ayağımız gaz pedalına çok gidemedi ve bu hafta sonu bizim için kötü geçti. Ancak, arabanın çok sıkı olduğunu ve ince ayarlardan sonra daha yarışmacı olacağımız çok açık" diyerek sözlerini noktaladı.
(Sporx)


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...