Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Manchester United için Drlaxler iddiası

Manchester United için Drlaxler iddiası

SPOR Haberleri

Arsenal'in de yakından ilgilendiği, Schalke'nin Alman yıldızı Julian Draxler için Manchester United'ın da devrede olduğu ileri sürüldü

Alman futbolunun gelecek vadeden futbolcuları arasında gösterilen Schalke 04'ün genç yıldızı Julian Draxler'in talipleri her geçen gün artıyor. İngiltere basınının iddialarına göre, Bundesliga'da ezeli rakipleri Borussia Dortmund'un ardından üçüncü sırada yer alan Schalke 04'ün 20 yaşındaki orta sahası için İngiliz ekibi Arsenal'den sonra bir başka Premier Lig temsilcisi Manchester United'ın da devrede olduğu belirtildi. "Kırmızı Şeytanlar"ın İskoç teknik adamı David Moyes'un, 37 milyon sterlinlik serbest kalma bedeli bulunan Schalke'nin milli yıldızı Draxler'i izlettiği kaydedildi. Premier Lig sıralamasındaki mevcut konumu sebebiyle gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılamama tehlikesi bulunan Manchester United'ın, Draxler haricinde Toni Kroos, Marco Reus ve İlkay Gündoğan gibi Bundesliga'nın önemli oyuncularını mercek altına aldığı ifade ediliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...