Galatasaray'da ikinci Bruma vakası!

Galatasaray'da ikinci Bruma vakası!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi, ikinci bir Bruma vakası olmak üzere

Sarı-kırmızılı kulübün satın almak istediği Uruguaylı genç forvet oyuncusu De Arrascaeta transferinde ilginç olaylar yaşanmaya başladığı öğrenildi. Uruguay'ın Defensor Sporting Kulübü Başkanı Daniel Jablonka'nın De Arrascaeta'yı 3.5 milyon dolara Muslera'nın menejeri Daniel Fonseca'nın sahibi olduğu şirkete sattığı açıklandı. Muslera'nın da hissesi olduğu ileri sürülen şirketin De Arrascaeta'yı sezon sonunda Galatasaray'a transferini gerçekleştirerek iyi bir kazanç elde etmeye planladığı belirtildi.


SPORTING BAŞKANI DOĞRULADI
Sporting Başkanı Daniel Jablonka Uruguay'da yayınlanan "El Observador" gazetesine verdiği röportajda, bu ilginç operasyonu doğruladı. Başkan Jablonka, De Arrascaeta'yı Galatasaray'a değil Muslera'nın menejeri Daniel Fonseca'ya sattığını söyledi. Galatasaray'ın bu futbolcuyu transfer etmek istediğini bildiğini vurgulayan Jablonka, "Haziran ayına kadar bizde forma giyecek daha sonra büyük ihtimal ile Galatasaray'a gidecek" açıklaması yaptı. Uruguay'da Defensor Sporting forması altında bu sezon oynadığı 29 maçta 8 gol atan ve 10 asist yapan 19 yaşındaki genç yıldız gösterdiği performansla Uruguay Milli Takımı'na kadar yükselmeyi başardı.
Galatasaray geçtiğimiz sezon Sporting Lizbon'dan transfer ettiği Bruma'da benzer bir olay yaşamış ve sözleşmesi yakın bir zamanda bitecek olan genç oyuncu için hem menajeri hem de Portekiz kulübüne 10 milyon avro transfer ücreti ödemek zorunda kalmıştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...