Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kolombiya 3-0 Yunanistan (Kolombiya Yunanistan özeti)

Kolombiya 3-0 Yunanistan (Kolombiya Yunanistan özeti)

SPOR Haberleri

2014 Dünya Kupası C Grubu'nda Kolombiya ile Yunanistan karşılaştı.

Kupa'da oynanan diğer maçlara göre hareketsiz geçen karşılaşmayı Kolombiya 3-0 kazandı. 2014 Dünya Kupası C Grubu'nda Kolombiya ile Yunanistan karşılaştı. Kupa'da oynanan diğer maçlara göre hareketsiz geçen karşılaşmayı Kolombiya 2-0 kazandı.
nbsp;
Maça hızlı başlayan Kolombiya dakika 5'te Pablo Armero'nun golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra iki takım da fazla pozisyon bulamazken Kolombiya farkı 2'ye çıkartan golü dakika 58'de eski Trabzonsporlu Teofilo Gutierrez kaydetti. Maç boyunca sosyal medyada isminin telaffuzu Hames mi Ceyms mi tartışmaları yaşanırken James Rodriguez 90+1'de güzel oyununa bir de gol ekleyerek skoru 3-0 yaptı ve maçın sonucunu belirledi.
nbsp;
Torku Konyaspor forması giyen Theofanis Gekas ilk 11 başladığı maçın 64.dakikasında yerini Konstantinos Mitroglou'na bıraktı.
nbsp;
Grubun diğer maçı Türkiye Saati ile 04:00'te Fildişi Sahilleri ve Japonya arasında oynanacak.
nbsp;
MAÇTAN DAKİKALAR
nbsp;
1. Hakemin düdüğü ile C Grubu mücadelesi Gekas'lı Yunanistan'ın vuruşu ile başladı.
nbsp;
5. Gooool! Cuadrado'nun sağ taraftan getirdiği top ceza sahası içindeki karışıklıkta Armero'nun önünde kaldı. Armero'nun vuruşunda top filelerle buluştu.
nbsp;
13.Yunanistan takımı Kolombiya takımını bu dakikalarda orta alanda sert oynayarak durdurmaya çalışıyor ve bu yüzden oyun sık sık duruyor.
nbsp;
16.Sağ köşe bayrağına yakın bir bölgede topla buluşmak isteyen Teofilo Gutierrez için ofsayt bayrağı kalkıyor.
nbsp;
22.Bu dakikalarda Yunanistan Milli Takımı top çevirerek rakip kalede pozisyon üretmeye çalışıyor ancak bu konuda başarılı olduğunu söyleyemeyiz.
nbsp;
33.Ceza sahası dışında topla buluşan Juan Cuadrado şutunu çekiyor ancak top doğrudan yandan dışarı çıkıyor.
nbsp;
42.Yunanistan Milli Takımında savunma arkasına iyi koşu yapan Dimitrios Salpingidis topla buluşmak istiyor ancak hakem Dimitrios Salpingidis'in ofsayt pozisyonunda olduğunu belirtiyor.
İlk yarı Kolombiya'nin 1-0'lık üstünlüğü ile bitiyor.
nbsp;
46. Ve karşılaşmanın ikinci yarısı başlıyor.
nbsp;
49. Sağ kanatta topla buluşan Dimitrios Salpingidis kaleye şut çekmek istiyor ancak top savunmaya çarpıp kaleci David Ospina'da kalıyor.
nbsp;
58. Kolombiya takımı Teofilo Gutierrez'in attığı gol ile karşılaşmada iki farklı üstünlüğü yakalıyor.
nbsp;
67.Sol kanatta topla buluşan James Rodriguez rakibinin üzerine bire bir giderek şut çekiyor ancak top savunmaya çarpıp uzaklaşıyor.
nbsp;
78.Orta alanda topla buluşan James Rodriguez rakiplerinden birer birer sıyrılarak rakip alana geçiyor ancak faul ile durduruluyor.
nbsp;
85.Yunanistan takımı bir kez daha gole çok yaklaşıyor. Ceza sahası dışında topla buluşan Georgios Samaras sol ayağının içiyle mükemmel bir şut çekiyor. Bu mükemmel şut direğin dibinden dışarı çıkıyor.
nbsp;
90. Kolombiya takımı James Rodriguez'in attığı şık gol ile üç farklı üstünlüğü yakalıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...