Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ünal Aysal resti çekti: Gerekirse...

/ Kaynak: İHA
Ünal Aysal resti çekti: Gerekirse...

SPOR Haberleri  / İHA

Aysal, basketbol takımının final serisinin son maçına çıkmaması ile ilgili olarak, "Hiç çekinmeden aynı kararı futbol takımı için de veririm" dedi.

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, basketbol takımının final serisinin son maçına çıkmaması ile ilgili olarak, "Hiç çekinmeden aynı kararı futbol takımı için de veririm" dedi. Aysal, bir hafta içinde teknik direktörlerinin belli olacağını kaydetti.

Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal, yeni binasına taşınan Antalya Galatasaraylılar Derneği'nin açılışını gerçekleştirdi.
Açılışın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Aysal, Antalya'nın New York'tan sonra en önemli kutlamaların yapıldığı derneklerden biri olduğunu söyledi. Başkan Aysal, 4. yıldızı takmaları halinde Antalya'da bir kutlama istedi.

Galatasaray Liv Hospital'ın 2014-2015 sezonunun şampiyonunu belirleyeceği Play-off final serisinin 7. maçına çıkmamasını ile ilgili olarak Aysal, "Bu sadece Galatasaray'ın ayağa kaldıracağı bir sorun değil. Bunun diğer kulüplerin yetkilileri tarafından desteklenmesi, paylaşılması gerekir. Bu işi sadece Galatasaray'ın sırtına yıkılmadan toplumun bir ana görevi olarak kabul edilmesi gerekiyor. İnşallah verdiğimiz işaret hedefini bulmuştur ve diğer kulüplerimizin yöneticilerinden de bu desteği kısa zamanda alırız" dedi.

"UZUN SÜRECEK YOLCULUĞUN İLK ADIMI"

"Bir başkan olarak bu kararı almak zor olmadı mı?" şeklindeki soruya ise Aysal, "Hayatta kaybetmeyi bilmezseniz, kazanamazsınız. Kaybetmeyi göze alacaksınız. Burada bir tane kupa kaybettik ama karşılığında beklentilerimiz çok daha fazla. Bu sadece bir defalık olaydı, jest değildi. Hayır, bu uzun sürecek yolculuğun ilk adımıydı. Ve kararlılıkla atılması gereken bir adımdı. Kimse hedefimiz değil. Ama hedefimizde olan bir şey var. Oda Türk futbolunun haysiyetli dünyadaki diğer spor kültürlerine yakın şekilde yönetilir ve işler hale gelmesidir. Bu da zaten spor kulüplerinin yöneticilerinin birinci görevi olmalıdır" diye cevapladı.

"FUTBOL İÇİN DE YAPARIM"

Aynı kararı futbol takımı için de hiç çekinmeden alabileceğini söyleyen Aysal, "Önümüzdeki günlerde göreceksiniz bu tip benzer olaylar cereyan ederse, bu tip tezgahlar, unutmamız gereken kötü alışkanlıklar ortadan kalmazsa bütün branşlarda bunu yapabiliriz. Diğer kulüpler de bunu yapacaktır. Tekrar ediyorum; bu sadece bir başlangıçtır" şekline konuştu.
Kötü alışkanlıklardan kurtulunması gerektiğini vurgulayan Başkan Aysal, "Kötü yönde kalırsak, iyiyi varamayız. Ama kötüye bir tepki verirsek, iyiye bir şans tanırız. Biz bu şansı da sonuna kadar kullanmak istiyoruz" dedi.

"1 HAFTA İÇİNDE HOCA BELLİ OLACAK"

Teknik direktör konusunda baya bir yol aldıklarını kaydeden Başkan Aysal, "Analizlerimizde baya bir ilerledik. Çalışmalarımız devam ediyor. Arkadaşlarım bir hafta içinde raporlarını bana yetiştirmiş olacaklar. Oturup masada yönetim kurulu ile bunun kararını alacağız" diye konuştu.

"LİSTEMİZDE HİTZFELD VAR"

Malaga ile yollarını ayıran Alman teknik direktör Bernd Shuster'in isminin masaya gelmediğini ifade eden Aysal, listede İsviçre Milli Takım Teknik Direktörü Ottmar Hitzfeld'in olduğunu kaydetti.

"OLCAN'I İSTİYORUZ"

Trabzonsporlu Olanca Adın transferi ile ilgili de konuşan Aysal, "Olcan Adın'ı istiyoruz. Çok iyi bir oyuncu. Trabzonspor'un rızası ile ancak bu iş olabilir. Ama şuanda önceliğimiz hoca" diye konuştu.

SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...