Rodriguez uçurdu (Kolombiya 2-0 Uruguay)

Rodriguez uçurdu (Kolombiya 2-0 Uruguay)

SPOR Haberleri

Süper yıldız James Rodriguez attığı iki golle Güney Amerika ekibine turu getirdi. Kolombiya Uruguya maçı golleri ve geniş özeti izle.

FIFA 2014 ikinci tur maçında Kolombiya, Uruguay'ı 2-0 yenerek çeyrek finale çıkan takım oldu. Defans ağırlıklı dizilişle maça giren Uruguay önünde topa hakim olan, maçı yönlendiren Kolombiya'ydı. Rakibine adeta top göstermeyen Kolombiya bununla birlikte ilk bölümlerde son bölge organizasyonlarında bitirici olamadı. 19. dakikada Cavani topun gelişine vurdu, yetersizdi. 21'de Martinez'in kafa vuruşu kalecide kaldı. 28. dakika geldiğinde öyle bir gol izledik ki turnuvanın golü olmaya aday. On sekiz yarda dışında topu göğüsleyen Kolombiya'nın golcüsü Rodriguez dönüp şutladı; Muslera yetişemedi meşin yuvarlağa: 1-0. 50. dakikadaki Cuadrado'nun asistinde Rodriguez kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti: 2-0. 64'te Rodriguez'in tehlikeli şutunu Ospina çıkardı. On dakika sonra bu defa Stuani'nin volesinde dün çok iyi bir performans sergileyen kaleci Ospina yine gol izin vermedi. Kalan dakikalardaki şuursuz Uruguay atakları sonuç vermekten uzak kalınca karşılaşma Kolombiya'nın 2-0 üstünlüğüyle sona erdi.

KOLOMBİYA URUGUAY MAÇI GENİŞ ÖZETİ İZLE

KOLOMBİYA URUGUAY MAÇI GOLLERİ İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI CANLI İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇ ÖZETLERİ TIKLA İZLE

DÜNYA KUPASI MAÇLARI GOL VİDEOLARI nbsp;İZLE

DÜNYA KUPASI PUAN DURUMU

DÜNYA KUPASI MAÇ FİKSTÜRÜ-PROGRAMI

Brezilya-Kolombiya
Dünkü sonuçlardan sonra FIFA 2014'te ilk çeyrek final eşleşmesi Brezilya-Kolombiya şeklinde gerçekleşti. Bu maç 4 Temmuz Cuma günü oynanacak.


KUPA GÜNLÜĞÜ

Sneijder: Kupa bize yakışır
Hollanda Milli Takımı'nın Galatasaraylı oyuncusu Wesley Sneijder, FIFA'nın resmi internet sitesine iddialı açıklamalar yaptı. Brezilya'da şampiyonluğa ulaşacak güçte olduklarını söyleyen Sneijder, "Meksika güçlü bir takım ama biz de çok iyiyiz. Kupaya kadar önümüzde kazanılması gereken 4 maç var. Kendimize güveniyoruz. Turnuvada en iyi futbolu biz oynuyoruz. Kupa bize yakışır" ifadelerini kullandı. nbsp;

Fransızlara oruç müjdesi
Fransa Milli Takımı Teknik Direktörü Didier Deschamps, oyuncularının oruç tutmasına karşı olmadığını söyledi. Takımda olan Müslüman oyuncuların bu konudaki tercihlerine saygı duyacağını söyleyen Deschamps, "Bu konuda dayatma yapmam söz konusu değil. Biz herkesin dinine saygı gösteriyoruz' ifadesini kullandı.

Higuain golü dert etmiyor
Arjantin'in grupta oynadığı üç maçta da gol atamayan Gonzalo Higuain bu durumu önemsemediğini söyledi. "Önemli olan takımın kazanması, golü kimin attığı değil" diyen Higuain, "Emimin sonunda gol atacağım" dedi. İkinci turda karşılaşacakları İsviçre'nin güçlü bir takım olduğunu söyleyen Higuain, "Dikkatli olacağız" dedi. nbsp;

Rodriguez uçurdu (Kolombiya 2-0 Uruguay)

nbsp;Rodriguez uçurdu (Kolombiya 2-0 Uruguay)

Nasıl izlenir?

2014 Dünya Kupası karşılaşmaları uluslararası yayın anlaşmaları gereği uydudan şifreli olarak yayınlanacak. Karasal yayın izleyicileri, D Smart, Digiturk ve Teledünya üyeleri şifre girmeden de TRT 1, TRT Spor ve TRT HD'yi izleyebilecekler. Türksat uydusu üzerinden uydu yayını alan kullanıcılar ise maç esnasında şifreli yayından etkilenmemek için TRT 1, TRT Spor ve TRT HD kanallarına "BISS şifre" girerek maçı izleyebilecek. BISS şifre çözebilme özelliğine sahip olan uydu alıcılarının menüsünde 'CAS', 'Key Girişi', 'CAS System', 'CAS Keys' veya benzer bir isimle yer alan KEY girişinde açılacak menüde Biss olan seçilecek ve 6 haneli ise "0×001FFF", 12 hane varsa "10000000000000" yazılarak şifre kaydedilmiş olacak. nbsp;

nbsp;Rodriguez uçurdu (Kolombiya 2-0 Uruguay)

2014 Dünya Kupası 2. tur Maç Programı, Dünya Kupası-Günün maçları-fikstürü! Dünya Kupası Maç Programı-Puan durumu, 2 tur eşleşmeleri nbsp;Maç Özetleri - Golleri izle haberi. nbsp;Bugün Hangi maçlar var? Dünya Kupası Maçları - Maç Fikstürü - Maç Özetleri - Golleri izle... nbsp;Dünya Kupası 2014 (FİFA 2014 Brezilya Kupası) (Günün Maçları - Bugün Hangi Maçlar var?) nbsp; nbsp;2014 Brezilya Dünya Kupası maçları hangi kanalda? nbsp;Gruplar ve Maç Programı! Dünya kupası grupları, Dünya Kupası maçları ve maç fikstürü Dünya Kupası 2014.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...