Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Samsunspor'un ilk rakibi Azeri

/ Kaynak: DHA
Samsunspor'un ilk rakibi Azeri

SPOR Haberleri  / DHA

Samsunspor, Erzurum kampındaki ilk hazırlık maçını Cuma günü Azerbaycan takımlarından Araz ile oynayacak.

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, Erzurum'daki 2'nci etap kamp çalışmalarını yüksek tempoda sürdürüyor. Teknik direktör Erhan Altın nezaretinde günde çift idman yapan Kırmızı Beyazlılar, kamptaki ilk hazırlık maçını Azerbaycan ekibi Araz ile yapacak. Kampın istenilen düzeyde gittiğini söyleyen teknik direktör Erhan Altın, "Çok iyi bir ortamda kamp yapıyoruz. Çocuklarımın hepsi sadece idmanını düşünüyor. Tabii ki eksiklerimiz var. Onların da giderilmesiyle her şey daha güzel olacak" dedi. nbsp;


TURNUVAYA KATILACAKLAR nbsp;
Bu arada Samsunspor'da, Cumartesi günü sabah yapılacak idmanın ardından futbolculara Ramazan Bayramı'nın 2'nci gününe kadar izin verilecek. İznin ardından Kırmızı Beyazlılar, yine Erzurum Palandöken'de toplanacak ve çalışmalara devam edecek. Kırmızı Beyazlılar, burada düzenlenen özel bir turnuvaya da katılacak.

SPOR
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...