Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Rıdvan Dilmen'den Ersun Yanal yorumu!

Rıdvan Dilmen'den Ersun Yanal yorumu!

SPOR Haberleri

Fenerbahçe eski oyuncusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın istifa etmesini değerlendirdi.

Olympiakos ve Roma'ya karşı koltuğa ısınacak olan İsmail Kartal için kırılma anı 25 Ağustos... Takıma dün izin veren İsmail Kartal, Galatasaray derbisi hazırlıklarına bugün çift idmanla devam edecek. Sarı-lacivertliler, 16 Ağustos Cumartesi Şükrü Saracoğlu'nda Olympiakos, ardından 19 Ağustos'ta İtalya'da Roma ile oynayıp, Galatasaray derbisine hazır hale gelecek. Bu iki maçta koltuğa ısınacak olan İsmail Kartal için "25 Ağustos'ta Galatasaray'ı yenerse uçar gider" yorumları yapılıyor.
RIDVAN DİLMEN'DEN YANAL DEĞERLENDİRMESİ!
Fenerbahçe eski oyuncusu ve teknik direktörü Rıdvan Dilmen, Ersun Yanal'ın istifa etmesini değerlendirdi.
İşte o yazı; Bu iki takım için birbirleriyle oynadıkları maçların ayrı bir önemi vardır. O yüzden bu durum Süper Kupa maçında Fenerbahçe'yi olağanüstü etkilemez. Ama ondan sonra ne olur bilemiyoruz. Çünkü Galatasaray maçları farklı maçlar. Fenerbahçe iki yıl üst üste Süper Kupa finali oynadığı ve kaybettiği rakibine karşı bu kez kazanmak isteyecektir. Bu nedenle şu anda yaşanan deprem oyuncuları etkilemez. Ama sonrasını bilemiyorum...

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...