Olcan Adın: 'Hagi'yi izleyerek büyüdüm!'

Olcan Adın: 'Hagi'yi izleyerek büyüdüm!'

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın yeni transferi Olcan Adın, sarı-kırmızılı ekibin sezon öncesi kampında basın mensuplarının sorularını yanıtladı

Hagi'yi izleyerek büyüdüğünü ifade eden Olcan, Süper Kupa'daki Fenerbahçe maçında gol atmak istediğini söyledi. Galatasaray'ın sezon başında Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Olcan Adın, takımının kampında basın toplantısı düzenledi. Gazetecilerin sorularını yanıtlayan 29 yaşındaki milli futbolcu önemli ve iddialı açıklamalar yaptı. Galatasaray'ın efsanevi futbolcusu Gheorghe Hagi'yi izleyerek büyüdüğünü belirten Olcan, 25 Ağustos'taki Süper Kupa maçında, eski takımı Fenerbahçe'ye gol atmak istediğini vurguladı.


"İLK MAÇIMDA ÇOK HEYECANLANDIM"
Olcan Adın'ın basın toplantısından satırbaşları şöyle:
"Benim için biraz sıkıntılı bir transfer dönemi oldu. Trabzonspor'da gösterdiğim performansla, kendi adıma zamanımı doldurduğumu düşünüyordum. Mill Takım dönüşünde Trabzonspor Başkanı Sayın İbrahim Hacıosmanoğlu ile konuştum. Kendisine ayrılmak istediğimi söyledim. Sonra da isteğim gerçekleşti ve Galatasaray ile anlaşma sağladım. Benim için zor bir dönemdi. Belirsizlik var gibiydi. Bu durumdan etkilenmiştim. Benim açımdan güzel bir sonuç oldu. Galatasaray'da hiç yabancılık çekmedim. Daha önceden tanıdığım arkadaşlarım var burada. Uyum sürecini çabuk atlattım. İlk hazırlık maçında heyecanlıydım. Çünkü çok istediğim bir şey gerçekleşmişti. Sanki Şampiyonlar Ligi maçına çıkmıştım."


"PRANDELLİ ÇOK SEVECEN"
"Galatasaray formasıyla Süper Kupa'daki Fenerbahçe maçında gol atmak isterim. Bunu kaleciler bile ister."
"4. yıldız camiamız adına çok önemli. Her şeyden çok istiyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz. Bu sezon 4. yıldızı takacağız."
"Cesare Prandelli inanılmaz sevecen ve sıcakkanlı biri. Herkese aynı şekilde yaklaşıyor. Çalıştığım yabancı hocalar arasında, böyle diyalog kuran ender isimlerden biri."
"Trabzonspor'dan ayrılmayı kafama koyduğum andan itibaren tek isteğim Galatasaray'a transfer olmaktı. Selçuk ve Burak benim çocukluk arkadaşlarım. Bana 'Yeniden birlikte oynayıp başarılar kazanacağız' dediler. Bu kararı almamda onlar da etkili oldu." nbsp;


"GÜLMEYİ SEVMİYORUM"
"Dışarıdan çok soğuk görünürüm. Gülmeyi sevmiyorum. Mizacım böyle."
"Selçuk İnan, Türk futbolunun ender yeteneklerinden biri." nbsp;
"Şampiyonlar Ligi'nde oynamak her futbolcunun hayalidir. Galatasaray'ın hedefleri her zaman büyüktür. Şampiyonlar Ligi'nde gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz."
"Yoğun ve tempolu çalışıyoruz. Daha önümüzde zaman var. Fenerbahçe maçına kadar daha da çalışıp Süper Kupa'yı almak istiyoruz."
"Fenerbahçe'de 5 sene bulundum ama süre alamadım. Gelişimim açısından zordu. Futbolcu, oynayarak gelişir. Gaziantepspor'da ilk yılın ardından forma şansı buldum. Buralara çok çalışarak geldim. Hiçbir zaman pes etmedim."
"Çok özel hücum oyuncularına sahibiz. Bu sezon çok atacağımızı düşünüyorum."
"Küçükken Hagi'yi örnek alıyordum. Videolarını hala izlerim. Topa nasıl vurduğuna bakarım. Hagi'deki doğuştan gelen yetenek. Ben bu özelliğimi çalışarak geliştirdim. Toplara iyi vurduğumu düşünüyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...