Olcan Adın: Hep Hagi'yi örnek aldım

Olcan Adın: Hep Hagi'yi örnek aldım

SPOR Haberleri

Olcan Adın, Galatasaray'ın efsane oyuncusunu işaret etti: Hep Hagi'yi örnek aldım.

"Sürekli onun maçlarını izledim. Toplara Hagi gibi vuramıyorum ama yine de iyi şutlar çekiyorum. Bu sezon çok gol atacağız" G.Saray'ın, Trabzonspor'dan transferi Olcan Adın düzenlediği basın toplantısında sarı-kırmızılı takıma şampiyonluk yaşamaya geldiğini söyledi. Yıldız futbolcu, Galatasaray'ın efsane oyuncusu Hagi'yi örnek aldığını belirterek, "Müthiş bir yeteneği vardı. Kendimi çalışa çalışa geliştirdim. Sürekli olarak onu izliyordum. Toplara Hagi gibi vuramıyorum ama yine de iyi şutlar çekiyorum. Serbest vuruş kazanıldığında takımda o gün kendini kim iyi hissediyorsa o kullanır. Aramızda hiçbir sorun olmaz" dedi. Süper Kupa maçındaki rakipleri Fenerbahçe'de Ersun Yanal'ın istifasının sorulması üzerine Olcan, "Bu durum Fenerbahçe'nin sorunu. Yaşadıkları süreç bizi ilgilendirmiyor, nbsp;bizim o gün sahada ne yapacağımız önemli" ifadelerini kullandı.

Gülmeyi sevmiyorum

Sarı-kırmızılı oyuncu, "Ofansif oyun tarzını belirleyeceğimiz ortada. Burak Yılmaz, Sneijder, Bruma gibi skoru değiştirebilecek futbolculara sahibiz. Bu sene de çok gol atacağımızı düşünüyorum" diyerek iddiasını ortaya koydu. Olcan, takım içinde hiç yabancılık çekmediğini de söyleyerek, "Arkadaşlarım bana çok sıcak davrandı ve adaptasyon sorunu yaşamadım. İlk hazırlık maçında çok heyecan yaşadım" diye konuştu. Mizacının sert gözüktüğünü söyleyen tecrübeli oyuncu, "Biraz soğuk görünürüm. Gülmeyi sevmiyorum. Bu tam anlamıyla yapı meselesi" diyerek sözlerini tamamladı. nbsp;


Galatasaray'ın evdeki hesabı çarşıya uymadı
Sıcak para sıkıntısı
Geçtiğimiz yıllara göre transferde sessiz bir dönem geçiren Galatasaray, kasasına sıcak para girememesi nedeniyle oldukça sıkıntılı. Sarı-kırmızılıların önceliği, UEFA'dan uyarı cezası aldığı için Sportif A.Ş'ye bu sezon 30 milyon avrodan fazla zarar ettirmemek. Galatasaray'ın devletten beklenen vergi affını sağlayamaması ve 31 milyon TL borcu da kulübün kamburu olarak göze çarpıyor. Cimbom bu sezon kombine satışında 26 binde kalırken, satılanların çoğunluğu kale arkası tribünleri olması sınırlı para girişine neden oldu. Galatasaray'ın hayal kırıklığı yaşadığı diğer bir cephe ise forma sponsorluğu. Türk Telekom anlaşmayı yenilemeyeceğini son ana kadar kulübe bildirmeyince Başkan Ünal Aysal ve ekibi büyük şok yaşamıştı. Yönetim, bu durumu aşmak için şimdi çare arıyor.

Amrabat form tuttu
Sezon öncesi sağlık kontrolünde aldığı kilolar ve göbeği ile dikkat çeken Amrabat'ın, yoğun tempo sonrasında kilo verdiği gözlendi. nbsp;Teknik Direktör Prandelli, Sabri için kilolu vurgusu yapmış ve kadroya almamıştı. Faslı oyuncunun son hallerini görenler, "Prandelli'nin mesajını aldı. Takımda kalmak için ekstra çalışma yaptı ve beklenen görüntüsüne kavuştu" yorumunu yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...