'Diego Costa'yı ucuza kaptık'

'Diego Costa'yı ucuza kaptık'

SPOR Haberleri

Chelsea'nin hocası Jose Mourinho, Atletico Madrid'ten transfer edilen yeni Diego Costa'nın aradıkları golcü olduğunu ve çok ucuza aldıklarını söyledi.

Chelsea'nin Real Sociedad'ı 2-0 yendiği hazırlık maçında ilk 8 dakikada attığı gollerle takımına galibiyeti getiren Costa'-dan övgüyle bahseden Mourinho, "Diego sadece golcü birisi değil, aynı zamanda çok çalışkan bir takım oyuncusu. Defansa yardımı, düşünce tarzı ve hırsıyla da öne çıkıyor. Onu transfer edebilmek için bir yıl bekledik. Artık ona sahibiz ve umarım her şey güzel olacak. Premier Lig'e de alıştı" ifadesini kullandı. Atletico Madrid'ten 38 milyon avro karşılığında transfer edilen Costa'ya ödenen bonservis bedelini az bulduğunu söyleyen Portekizli çalıştırıcı, "Ne kadar çılgın bir transfer piyasası olduğunu ve futbolcuların değerinin yüksekliğini göze alırsak, Costa'yı çok ucuza aldık" değerlendirmesinde bulundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...