Cristiano Ronaldo'dan çarpıcı itiraf

Cristiano Ronaldo'dan çarpıcı itiraf

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, İspanyol ekibindeki geleceği ve eski kulübü Manchester United hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, İspanyol ekibindeki geleceği ve eski kulübü Manchester United hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şu an Real Madrid forması giymekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Portekizli yıldız, buna rağmen gelecek planları arasında eski takımı Manchester United'a dönme hamlesinin olduğunu da belirtti. Başarılı oyuncu ayrıca, Manchester temsilcisinin gerçekleştirdiği transferleri de değerlendirdi ve Angel Di Maria ile Radamel Falcao hakkında çok iyi birer transfer hamlesi oldukları yönünde kısa bir yorumda bulundu. Ronaldo, "Real Madrid'de mutluyum. Önümde 4 yıl daha var. Ancak bir gün Manchester United'a geri dönebilmeyi çok isterim" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...