Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emre Belözoğlu: 'Derbi maçlarının...'

Emre Belözoğlu: 'Derbi maçlarının...'

SPOR Haberleri

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, 2 haftadır iyi çalışma programı gerçekleştirdiklerini ve hocanın izin vermesi durumunda sahada olmak istediğini belirtti

Torku Konyaspor gibi ligin iyi takımlarından bir tanesini 10 kişiyle mağlup etmelerinin kendilerine olan özgüveni arttırdığını dile getiren Emre, Galatasaray maçı içinse, "Kolay maç olmayacak. Derbi maçlarının hiç bir şekilde favorisi olmaz. nbsp;O gün kim daha iyi konsantre olursa, kim daha çok kazanmaya inanırsa o her zaman avantajlıdır" değerlendirmesinde bulundu.


"KENDİMİ İYİ HİSSEDİYORUM"
Fenerbahçe televizyonuna özel açıklamalarda bulunan deneyimli oyuncu, öncelikle sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Emre sakatlık ve tedavi süreci ile ilgili olarak, "2 hafta oldu. Uzun bir süre. Sağlık ekibimizle beraber, Fatih hoca önderliğinde iyi bir çalışma programı yapılmıştı. Şu an kendimi iyi hissediyorum. Fizik olarak bu iki haftada kaybettiklerimi kazanmak için ekstra çalıştım. Takımla antrenmanlarda bir sıkıntı olmaz, hoca hafta sonu izin verirse inşallah sahada olmak istiyorum" diye konuştu.


"ÖZGÜVENİMİZ ADINA ÖNEMLİ BİR GALİBİYETTİ"
Sezon başlarının her zaman zor geçtiğini belirten Fenerbahçe kaptanı, 10 kişiyle kazandıkları Torku Konyaspor maçı ile ilgili de şöyle konuştu:


"Sezon başları her zaman tehlikelidir. Ne kadar, sezon başı yaptığınız hazırlık maçları sizin lehinize gözükse de veya aleyhinize gözükse de sezon başları her zaman zordur. Çünkü takımlar artık hemen hemen aynı antrenman programlarını uyguluyorlar. Türkiye ligine iyi oyuncular gelmeye başladı. Bu anlamda sezona iyi bir giriş yaptık diyebiliriz. Konyaspor maçı da bunu perçinledi. Çünkü Konyaspor ligin iyi takımlarından bir tanesi. 10 kişi kalmamıza rağmen takım özellikle ikinci yarıda 10 kişiyle gösterdiği mücadeleyle maçı çevirmesini bildi. Bizim özgüvenimiz adına önemliydi. Sezon başında ilerleyen haftalarda kimse bu puanların nasıl kazanıldığını söylemeyecek. İyi oynadınız, kötü oynadınız demeyecek. Önemli olan bu periyotları kayıpsız geçmek. Hele ki kendi sahanızda oynuyorsanız, bunu başardık diye düşünüyorum. 10 kişi kalmak artık herkese karşı çok zor. nbsp;Kendi sahamızda her zaman avantajlı olsakta büyük taraftar ile beraber, ama yinede zorlu maçtı. Kazanmayı bildik, bütün arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik etmek lazım."


"DERBİ MAÇLARIN FAVORİSİ OLMAZ"
Cumartesi günü deplasmanda Galatasaray ile oynayacakları derbi maçına da değinen Emre Belözoğlu, "Futbolda artık bazı duygular yok olmaya başladı. Ne yazık ki artık derbilerin bile keyfi… Biz futbolcular çok önceden bunun havasına girip keyfini yaşamaya çalışıyorduk, inşallah örnek olabilecek bir derbi olur diye ümit ediyorum. Son maçımızda Süper Kupa finalinde rakibimize ciddi bir üstünlük sağladık. Bunu devam ettirmek istiyoruz. Onlarda kendi sahalarında tabi ki; bizim gibi ezeli rakibi olan bir takımı yenmek isteyeceklerdir. Kolay maç olmayacak. Derbi maçlarının hiç bir şekilde favorisi olmaz. nbsp;O gün kim daha iyi konsantre olursa, kim daha çok kazanmaya inanırsa o her zaman avantajlıdır. Biz iyi hazırlanıyoruz, milli takımlardan gelecek oyuncularımızın da sağlıklı bir şekilde dönmelerini temenni ediyorum. Onlara da başarılar, diliyorum. Bir an önce takım halinde çalışmaya başlarsak Salı ve Çarşamba ile beraber, hazır oluruz diye ümit diyorum. Çünkü bizim adımıza çok önemli bir maç. İlk 8 haftada istediğimiz puanı yakalamak istiyoruz. Bu maçta da kayıpsız gitmek lazım. Ligdeki bence en büyük rakibimizi bu anlamda geriye atmış oluruz. Veya onları biraz daha kendi sahalarında sıkıntıya sokarsak, lig avantalı bir hale döner diye düşünüyorum. İnşallah hedeflediğimiz gibi düşündüğümüz gibi devam eder bizim adımıza bu hafta sonu oynayacağımız maç" dedi. Ntvspor

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...