Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ronaldo meydan okudu!

Ronaldo meydan okudu!

SPOR Haberleri

Cristiano Ronaldo, Altın Top Ödülü'ne göz dikti... Portekizli yıldız, ödülü 3. kez kazanmak istediğini söyledi

La Liga'da sezona fırtına gibi bir giriş yapan Cristiano Ronaldo, birçok futbol otoritesi tarafından Altın Top Ödülü'nün en kuvvetli adayı olarak gösteriliyor. Ligde oynadığı 6 karşılaşmada 13 kez fileleri havalandıran Portekizli yıldız, takımının Şampiyonlar Ligi'ndeki iki maçında da golle buluştu. Real Madrid'de 171 maç sonunda 190 gole ulaşan Ronaldo, kırdığı rekorları kafasına çok takmadığını belirtti ve ekledi; "Amacım hep zirvede olmak. İşin zor yanı; zirvede kalabilmek ve ben bunu yıllardır başarıyorum. Daha önce de söylediğim gibi; bir oyuncuyu değerlendirebilmeniz için istatistiklerini incelemeniz gerekir. Bu konuda benim hiçbir endişem yok."
Altın Top Ödülü'nü üst üste ikinci kez elde etmek istediğini de söyleyen Ronaldo, yine de inisiyatifin kendi elinde olmadığına dikkat çekti. "Altın Top Ödülü yüzünden geceleri uyuyamıyor değilim" diyen yıldız oyuncu sözlerini şu şekilde sürdürdü;


"İkiyüzlü olmaya gerek yok; Altın Top Ödülü'nü üçüncü kez kazanmak istiyorum. Fakat bu sadece bana bağlı olan bir durum değil. Ben işimi en iyi şekilde yapmaya devam edeceğim. Milli takım teknik direktörleri ile kaptanları oy verecek ve ocak ayında ödülü kimin kazanacağını göreceğiz."
Cristiano Ronaldo, Athletic Bilbao maçında attığı 3 golle; La Liga'daki 22. hat-trick'ini yapmış ve Alfredo di Stefano ile Telmo Zarra'nın rekorlarını egale etmişti.


Ntvspor nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...