Yılmaz Vural, Balıkesir'e gitmeye korkuyor

/ Kaynak: İHA
Yılmaz Vural, Balıkesir'e gitmeye korkuyor

SPOR Haberleri  / İHA

Süper Lig ekibi Balıkesirspor'a transfer olacağı iddialarını cevaplayan ünlü teknik direktör Yılmaz Vural, maç seyretmeye gelmek istediğini açıkladı

BTeknik Direktör Yılmaz Vural, Balıkesir KRT Televizyonu'nda Spor Günlüğü programının yapımcısı Zeki Doğan'ın sorularını cevapladı. Vural, Balıkesirspor'a geleceği iddialarını yalanladı. Vural, "İsmail Ertekin kardeşim bulunduğu görevi çoktan hak etti. 2. Lig'den takımı alıp, Süper Lig'e getirmek her babayiğidin harcı değildir. Bunu başardı ve bu sene de görevine devam ediyor. Yeni bir takımla çalışmanın zorluklarını ben bilirim. Kendisi şu an bu sıkıntıları yaşıyor. Bu zorluklar içinde takım da lige iyi başlayamadı. Balıkesirspor Kulübü'nün yöneticisi, başkanı dahil ben ilk defa bu telefon görüşmesinde bir Balıkesirli ile görüşüyorum. Ben böyle bir teklif almadım. Balıkesirspor yönetimi de zaten bunu yalanladı. Bütün yüreğimle Balıkesirspor camiasına muvaffakıyetler dilerim. Umarım İsmail Ertekin, yıllarca bu takımın başında görevine devam eder" dedi.


Telefon bağlantısında konuşan Vural, Türkiye'nin bir çok iline giderken maç seyrettiğini, ancak bu transfer iddialarından dolayı Balıkesir'e gelmeye korktuğunu açıkladı. Vural, "Balıkesir'de maç seyretmek istiyorum, ama yanlış anlaşılır diye gelmeye korkuyorum. Cidden gelip izlemek istiyorum. Ancak görüşmeler oluyor denildiği için endişe ediyorum. Balıkesir'in içinden geçerken yanlış anlaşılır diye İzmir'e gitmiyorum yani" şeklinde konuştu.




SPOR
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...